Kedim Kumunu Dagıtıyor Nasıl Engellerim?

sedalawless
sedalawless

600 Puan

Kedim her tuvalete gidişinde kumunu dısarıya atıyor etraf kirlenıyor halı serdım sonra cabuk kırlenıyor dıye gazeteyle degıstırdım ama yınede o alanın dışını kum yapıyor ayaklarıyla ne yapabılırım. Ev kirlendıkce deliriyorum.

14 CEVAP

Badems
Badems

12123

Delircek bir sey yok kedi bu :) kapali tuvaletine ragmen patilerinde kalinca tuvalette ve koridorda kumlar oluyor, ben 2 yildir arkasindan temizliyorum hergun dagittigi kadarini henuz delirtmis degilim

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Ne yaparsanız yapın kirlenicektir :)

SsMrvck
SsMrvck

7

yuksek kutu kullanmak tek cozum sevgili kedi sahibeleri :)

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Kapalı tuvalet en büyük çözüm kesinlikle. Ayağında ne kadar çıksa da zaten paspasta kalıyor eve giden az birşey oluyor o kumu eşelerken etrafa attığı kumla kıyaslanmaz :)

milodelisi
milodelisi

11213

Hangi kumu kullanıyorunuz? Tuvaleti açık mı kapalımı? Kediniz kaç yaşında?

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Benim kizimin tuvaleti kapali ama yinede pisletiyo bnde.her girdiginden sonra.temizliyorum. ve benimde aklimdan. Bir.kere.bile..delirmek gecmedi:)

polo
polo

9117

ben çogunlukla evde oldugum için tuvalete gidince başında bekliyorum işi bitince kucagıma alıp ayaklarını silkeliyorum günde üç küçük bir büyük kapalı tuvalet küçükte degil ama büyükte öyle bir eşeliyorki kumu sanki karunun hazinesini saklayacak o zaman fena saçıyor heryere iki günde bir elektirikli süpürge işimi görüyor uzun zamandır bu şekilde başka çözümü yok bahçeli bir eviniz yoksa eger...

Nayeli
Nayeli

2785

Evt dağıtıyor maalesef evin içine . Ama yapcak bişey yok. Bn koridora koydum kapalı wc. İki kedim var. %90ını koridorda kalıyor. Çünkü oraya kocaman halıni serdim. Genelde halıda kalıyor kum tanecikleri . Böylece her gün orayı gırgırlasam yetiyor. Kum ve tüy :) ayrılmaz ikili

izmir_pet
izmir_pet

127274

Bu aliskanligi ozellikle yavruyken yapiyolar. Bilrrek oynuyolar icinde daha cok dagiliyo. Ben cozumu buyuk boy saklama kabi alarak buldum. Bayagu derin. Baktim ragat girip cikabiliyo. Cok az dagiliyo ayaginda kalanlar. Zaten biraz buyuyunce uslaniyo. O zaman baska tuvalete gecebilirsiniz yavruysa

TarcinAyse
TarcinAyse

2772

Küçük süpürge ve kürek takımları oluyor, Ben onlardan bulunduruyorum tuvaletinin yanında ve her çıkışında tuvaletin önündeki kumları temizliyorum hemen. Böylelikle eve daha az dağılmış oluyor.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Tuvalet paspaso alin hatta 2tane alin cunku bende bir tane var yetmiyir keske 2 tane alsaydim diyorum. 20tlydi petlebide. Ama simdilik pahali gelirsebir tane alip koyun.
Mutlaka kapali tuvalet alin.
Bir de ince taneli kumda dagitiyorlar. Kalin taneli de daha az dagiliyor o yuzren kalin kullaniyordum ama kalin da topaklanmiyor malesef.
İnce ile kalin taneli kumu karistiriyorum ben kalin taneli daha az eve dagiliyor once taneli de daha guzel topaklaniyor. Ha hem patiye bulasmayan hem de guzel topaklaman kalin taneli kum bulursaniz onu kullanin hatta varsa oyle ben de kullaniyim.
Ha bir de kucuk faraj var ben de ucuzdu o da hatirlamiyorum 10tlye falan aldim ben tuvaletinin onunde paspasini gecen kum olursa onunla supuruyorum. Sonra paspasi da cirpiyorum. Gazete kagidi iyi olmaz yirtar ise yaramayabilir

SsMrvck
SsMrvck

7

yuksek kutu kullanmak tek cozum sevgili kedi sahibeleri :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

inanin o kadar rahatladim ondna sonra harika oldu cok ise yaradi

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Kedi bu malesef :) kediniz yaptığı tuvaleti kapatmak için kumu eşeliyor bu normal. Kapalı tuvalet kullanın. Ama ne yaparsanız yapın bebeğinizin patilerinin arasına girer ve evin içine taşınır. Ben günde iki kez süpürüyorum evi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 27069 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR