Köpeklerde Kiraz Göz Hastalığı

sisisnm
sisisnm

185 Puan

Arkadaşlar 2,5 aylık rottweiler köpeğim kiraz göz hastalığına yakalandı.. Çoğu sitede okudum ameliyat gerekiyormuş ve küçük köpekler kaldıramayabiliyormuş.. Ayrıca Bayağı masraflı bir operasyonmuş,durumumuz o kadar iyi değil malesef.. Hem nedendir bilmem köpek geldiği günden beri bir çok hastalığı çıktı, 7 bine yakın masraf döktük.. Her neyse köpeğinde bu hastalık çıkanlar yardmcı olabilirmi?

4 CEVAP

zibityus
zibityus

11844

bu köpeği size veren kişiyle görüşün o üstlensin masrafları işte bir kişi üretiyor ve köpeğin düştüğü durum. köpek üretmeyin kısırlaştırın

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Siz veterinerinizin dediğini yapın benden daha iyi biliyordur. Ama bence ameliyat son çare olmalı gözü çok fazla etkilemediği sürece ameliyat olmaması daha iyi ameliyat olursa göze atılan dikislerden dolayı gözü sürekli kuru kalacaktir ayrıca narkoz da 2.5 aylik köpek için riskli.
7000 TL'yi aynı veterinere harcadiysaniz durum ciddi olmamasına rağmen ameliyat etmek istiyor olabilir farklı bir veterinere de danışabilirsiniz.
Ayrıca 7000 TL ne masrafı oldu ki merak ettim?

sisisnm
sisisnm

185

Pirelenme,bitlenme oldu onun için tedavi edildi 600 tl aldılar.. Sonrasında kendini ısırmasın diye başlık taktılar,yahu plastik şeye 70 tl verdim.. Sabır,sonrasında bir kulağında sorun oldu kulağının tedavisi içinde 600 tl verdik.. Aşıları var birde ilaçlarıydı oyuydu buyuydu.. cilt hastalığıydı, özel şampuanıydı bir bakmışız bayağı bir masraf dökmüşüz.. Ya aslında daha dün oldu bu hastalık,ama bugün bi anda büyüdü.. Dha fazla büyümesinden korkuyorum.. Benim yapabileceğim bir şey yokmu? En azından küçültmek için?

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Acilen veteriner değiştirin parazit tedavisi için 600 TL mi alınır bu resmen yasal dolandırıcılık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 375 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR