Köyde İki Kedi Buldum Biri Aşırı Zayıf Ve Sağlıksız Duruyor

drybean
drybean

3769 Puan

yanımda kuru kedi maması vardı, verdim çok güzel yedi ikisi de ama siyah olan biraz halsiz ve ciddi anlamda zayıf, bir deri bir kemik duruyor. Çok da korkaklar arada yaklaşmaya çalışıyorlar ama yine de ürküyorlar yavrucaklar. Benim siyah yavruya ne yapmam gerekiyor ? vitamın falan alsam mı ? şu an köydeyim evde bahçede bakmayı düşünüyorum bu çocuklara, ne yapabilirim ?


6 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Sığınabilecekleri, sıcak durabilecekleri bir ev yaparsanız cok guzel olur. Düzenli mama, su da verirsiniz. Veteienr

Ozge00
Ozge00

131723

Veteriner varsa orda, öneri ile bağışıklik güçlendirdi, vitamin tarİ bir şey almak iyi olur. Yoksa da biz imuneks kullanmistik ama sanırım Internette satisi yok. Bilgisi olan arkadaşlar oneride bulunur umarim.

Ozge00
Ozge00

131723

Zayıflık durumu da yetersiz beslenme mi yoksa hastalıktan mi onu anlayamayiz şimdilik. İleriki gunlerde bakarsiniz. Genel durumundan da az cok anlaşılır. Umarım sorunu yoktur, güzelce beslenince kendine gelir.

Ozge00
Ozge00

131723

Cok sevindim. Umarim sorunu yoktur. İyi bakimla toparlayacaktir. Allah sizden de razi olsun, bir cana yardımcı olduğunuz için.
Havalar burda çok soğudu, orda da oyle olduğunu varsaymistim. Yine de bir siginaklarinin olması cok güzel olur. Oraya alışırlarsa da sizin kedileri takip etmeniz daha kolay olur.

drybean
drybean

3769

@Ozge00 çok teşekkür ederim vücut sıcaklığının yavru kedilerde önemli olduğunu unutmuşum, bir şişeye kaynak su doldurdum bir örtüye sardım, ama çocukları kontrol ettiğimde vücut sıcaklıklarının gayet iyi olduğunu farkettim, hava da sıcak o yüzden sıkıntı yok şimdilik. (örtünün üstünde yetıyor şu an ) Babam gelecek bir saate veteriner hekime götüreceğiz inşallah, orada genel durumuna bakılır gerekenler yapılır zaten. Devlet veterinerine götürürüm büyük ihtimalle, özel veterinere götürmeyi çok isterdim ama bizim buradakiler sokak çocuklarına ücretli bakıyor maalesef. Duruma göre kararım değişebilir yine tabii. Bu arada siyah olan çocuk alıştı, artık ürkmüyor :) tekrar teşekkür ederim..

drybean
drybean

3769

amin, sizden de inşallah, ben insanlık görevimi yapıyorum sadece :) o çocuklar bana emanet artık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 412 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR