Royal Canin Mama

defnecaldir
defnecaldir

710 Puan

Kedimi sahiplendigimizden beri royal canin kullanıyoruz ama evde hassas tarti olmadigi icin olcerek veremiyorum malesef goz karari veriyorum ve biraz kilolu olmaya basladi gibi. Royal canin kitten kullanan varsa kac gramı neye denk geliyor anlayabilecegim bir sekilde yazabilir misiniz acaba?

6 CEVAP

Kedimseker
Kedimseker

2125

kilo almasının mamadan olduğunu düşünmüyorum siz az da koysanız çok da koysanız kediniz yiyeceği kadarını yer kediler genellikle süt içtikleri de onu sindiremedikleri zaman şişmanlar kendinize yakın zamanda hiç süt icirdinizmi?

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Biz de ilk başlarda royal canin kullanıyorduk ama kilosunun royal canin ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Zaten yavru kedilere belirli bir ölçüde verilmez kuru mama. Mama kabının içinde sürekli mama olması gerekir.

sforselin
sforselin

119776

Bir küçük çay bardağı 60 gram civarı oluyor genelde. Mamadan kısmak yerine oyunu artırmak ya da oyunlu mama kaplarından kullanmak daha iyi olur bence

alabalik32
alabalik32

13406

Kediniz kaç aylık bilmiyorum ama mamayı kısıtlamayın bence. Kısırlaştırdıysanız eğer o zaman ölçülü verin. Benim paşa bütün gün uyuyor neredeyse gündüz neredeyse hiç yemiyor diyebilirim. Gece yiyiyor bizim ki. Onun için mama kanını yarıya kadar hep dolu tutarım.

Ozge00
Ozge00

131723

Bir su bardağı 60 gr değil mi ya? Ben mi karıştırıyorum hep acaaba.biri beni aydınlatabilir mi

Littlecats
Littlecats

1599

Mamasıyla alakalı olabilir. Royal canin'in içinde çok fazla tahıl var muhtelemen bu yüzden. Sana N&D öneririm tahılsız kilo kontrolü için birebir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 306 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR