Karma Aşı Sonrası Kusma,İshal,Hiçbirşey Yemiyor.neden?

BBY
BBY

202 Puan

Merhaba,
19 Kasım günü çok aç, susuz ve arka ayağı sakatlanmış bir kedi kapıma geldi.20 Kasım günü veterinere götürdük.Parazit aşılarını ve ayağı için de bir ağrı kesici iğne vurdu. 26 Kasım günü veteriner karma aşı vurdu. Ne olduysa ondan sonra oldu. O gece kusmuş. Sabah yine kustu hiçbirşey yemedi. Çok halsizdi. ardından ishal de başladı. 27 Kasımdan beri veterinerde serum ile yaşıyor. Son aldığım bilgiye göre su bile içemiyor. Veteriner su verince midesi bulanmış ve halsizligi devam ediyor. Lütfen bilgisi ve önerisi olan var mı? Dünya tatlısı, çok masum bir kedi. İlk günden itibaren ailemizi çok benimsemişti. şimdi hepimiz çok üzgün ve endişeliyiz.

6 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

O durumdaki bir kediye karma yapılmaz zaten. Ah bu veterinerler. Kesin bir sey diyemeyiz ama umarım toparlar kendini. Cok geçmiş olsun. Allah şifa verir umarım tez zamanda kendine gelir.

heytherebu
heytherebu

611

muhtemelen bağışıklığı düşük olduğu için aşı ağır gelmiştir. umarım toparlar, nasıl oldu kediniz, merak ettim?

BBY
BBY

202

Merhaba,
Bugün 5. gün ve halen veterinerde. Serum veriliyor. Dün sabah ilk defa konserve mama verilmiş. Kusma olmamış. Biraz kafayı kaldırdı dedi vetimiz. Ancak kanlı ishal olduğunu söylüyor. Tek tesellimiz mamayı kendi isteği ile yemesede yedirildiğinde kusmaması. Umutla bekliyoruz.

BBY
BBY

202

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok sağolun...

heytherebu
heytherebu

611

Çok geçmiş olsun, birkaç gün sonra tekrar haber almak isterim umarım sağlıkla kavuşursunuz.

Zukooo
Zukooo

4991

Aşı ağır gelmiş yavruya. Ya gerçekten bazen veterinerler deliriyor sanırım. Ben kendi veterinerimden de duyuyorum gelen hastaların çoğu yanlış müdehale sonucunda geliyor. Abi doktorsun sen ya nasıl olur aklım almıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 350 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR