Mystic Benzeri Mama

elifemekci
elifemekci

1210 Puan

Merhaba. 3 haftaya yakın süredir kedim mystic somonlu kısır mama yiyor. Denemek için 1.5 kglık paket almıştık. Bir sorun da yaşamadık, iştahı iyi, gaz ishal vb sorun yok. Tüyleri çok güzel. Büyük paket alacağız ekonomik olması için ama daha çok seveceği bir mama olursa ondan da alabilirim diye düşünerek fiyatı Mystic benzeri olan güzel içerikli mama arayışındayım. Brit care dediler baktım fakat fiyatı yine mystice göre baya üstte kalıyor. Maalesef bu bütçenim üstüne de çıkamıyorum şimdi, üniversite öğrencisiyim. Çalışmaya başladığım zaman NDye geçeriz inşallah.


Önerisi olan var mıdır?

5 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Ben Golosi'yi beğendim. Felicia'yı da buradakiler seviyordu. İkisinin de içeriğine çok detaylı bakmadım. Kontrol eder öyle karar verirsiniz :)

Ozge00
Ozge00

131723

Yok sanırım, ben feliciaya geçtim mystic alerji yapınca. Sonra brit almayı düşünüyorum. Piyasada uygun fiyatlı mama kalmadı denemediğim cidden. Golosi de denedim ama değerlerini cok incelememsitim açıkçası, farkettim de taruin vs düşük. Ek vitamin kullanabilirsiniz bence Veterinere danışarak. Onun harici et içeren mama yok o fiyata yani bulamadım. Felicia benzeri prochoice var bir. Veya arayışa girmeden Mystic ile devam edebilirsiniz, rotasyonlu olarak bütçenize gore brit veya felicia deneyebilirsiniz . Golosi de olur.

sforselin
sforselin

119776

Golosi'nin et oranı kötü olmadığı için taurinin de uygun olduğunu düşünüyorum ben. Benim kullandığım Acana'da daha az taurin var. İçiniz rahat etsin diye ara ara yürek haşlayabilir ya da toz versiyonlarından satın alabilirsiniz.

elifemekci
elifemekci

1210

Çok teşekkür ederim, felicia ve golosiye de bakacağım 🙏🏻

Ozge00
Ozge00

131723

O eklenen taurin miktari diye biliyorum, icindeki ette vs bulunan taurin miktarını yazmıyorlar. Yani en azından ben böyle biliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR