Yavru Kedim Dışkısını Tuvaletine Yapmıyor

mihriii
mihriii

119878 Puan

Merhaba ben 2,5 aylık bi sokak kedisi sahiplendim.İdrarını kum kabına yapıyor fakar dışkısını bir kere halıma bir kere de yatağıma yaptı.Kum kabından korkuyor bakışa bakışa yavaş yavaş giriyor içine ben götürdüğümde kaçıyor.Bugün suluydu bi de dışkısının kıvamı.iç parazit ishal yapabilir mi aşısını olucak henüz olmadı.Sizce neden sadece dışkısını tuvaletine yapmıyor.Bunu yaşamış olan varsa lütfen yardım etsin.Bu arada iki güj oldu geleli tam alışamadı stresten olabilir ama idrarını kabına yapıyor yani.

5 CEVAP

mihriii
mihriii

119878

bu arada unutmuşum yazmayı bir kere tuvaletine dışkısını yapmıştı

SerraYanmaz
SerraYanmaz

14787

Hem alışma süreci hem iç parazit kaynaklı ishal olabilir.Kuma yapmamasının sebebi hem bı tepkime hem de "hastayım ben gör beni" demek olabiliyor.

Salihaylmz
Salihaylmz

20768

Dışkısı ishal gibiyse yetisemiyor kum kabina olabilir kum kabindan korkuyor olabilir stres de ustune eklenince tabi alisma sürecini atlatsin duzelir bence. Ic parazit zamani gelmis olabilir kakasinda bir sey var mıydı? Bir de acil degilse once eve alışsın sonra veterinere goturun derim cok stres olmasın

mihriii
mihriii

119878

yarın gidicez veterinere bakalım

mihriii
mihriii

119878

yetişemediğini düşünmüyorum çünkü kum kabını eşeledi eşeledi sonra gelip yatağıma dışkısını yaptı.Bir şey görmedim kakasında ama dışardan geldi yani mutlaka olmaz mı iç parazit?Pire gördüm üstünde şimdi gitse veterinere çok daha iyi olacağını düşünüyorum.Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 323 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR