Sokak Kedisini Evde Beslemek.

fidelix
fidelix

3734 Puan

Merhabalar. Apartmanımızın etrafında gayet sıcak canayakın pofuduk bir kedimiz var. İnsandan kaçmıyor, sürekli oyun yapıyor filan. Bu kediyi evde beslemek istesem ilerde sorun çıkar mı acaba evden kaçmak isteyebilir mi? Bir de kediye acaba iyilik yapmak isterken doğal ortamından kopararak eve hapsedip kötülük mü yapmış olurum? Özellikle kedi üstatlarım cevaplarsa sevinirim.

3 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Onu eve alarak sokaktaki tehlikelerden,kötü insanlardan ,soğuktan korunacağı sıcak,karnınin tok olacağı,sevgi göreceği bir yer vermiş olacaksınız.
Kedilerin doğal ortamının sokaklar olduğunu düşünmüyorum. Vahşi doğada evcillesmeden önce çok daha iyi şartlara sahip olduklarına eminim.
İlerde sorun olmasına gelirsek kısırlaştırmasini yaptirirsaniz bolca ilgi ve sevgi verirseniz sokağa geri dönmek isteyeceğini sanmıyorum. Tabi arada çıkmak isteyebilir. Beraber göğüs tasması takıp gezebilirsiniz. Kesinlikle tek başına salmayin.
Kuma alışma içgüdüsel olduğu için sorun yaşayacağınızı sanmiyorum.
Sadece Tirmalama tahtasına alıştırma yavru değil ise sorun olabilir. Bu evde yada sokakta büyümüş olması ile ilgili değil zaten. Bazı kediler alısamayabiliyor.
Siz çok pahalı olmayan yuvalı bir tane edinseniz iyi olur.

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Bnce tam tersine onu sıcacık. Yeni bi yuvaya sahip edersiniz. Alisir bnce. Bnim kizim bana alisti bnce sahiplenin

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Bende aynı şekilde binamın önünde bıcırık kediler var kaçmıyorlar sevdiriyorlar kendilerini bu gün birisini alıp eve getirmeye çalıştım ama istemedi tırmaladı bi kaç kere zorla aldım kucağıma ama resmen dayak yedim o yüzden alamadım ama deneyin bi eğer götürmenize izin veriryorsa alışıcaktır büyük ihtimalle :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 730 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR