Kedi Kısırlaştırma Hakkında

kedycil
kedycil

523 Puan

1 dişi 1 erkek kedimiz var. Kısırlaştırılması daha kolay geçeceğinden erkek kedimizi kısırlaştırmayı düşünüyoruz. Dişi kedimiz kızgınlık gösterdiğinde erkek kedimiz kısır olmasına rağmen çiftleşmeye çalışır mı? Ve kısır olmasına rağmen yavru olma gibi bir olasılık yok değil mi?

4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Dişi kediyi önceliklendirmenizi tavsiye ederim. Onlarda kısırlaştırmadığınızda oluşacak hastalıklar daha çok. En kısa zamanda erkek olanı da kısırlaştırın tabii. Evden kaçmaya çalışabilir, stres dolayısıyla hastalanabilir.

1sukrandemir1
1sukrandemir1

4524

2 kedim vardı, bundan 3 ay önce de sahiplendirdiğim kedim geri geldi. Kedilerimin ikisi kısırlaştırılmıştı, en son gelen kedim de geldiğinde 3 aylık olduğundan ve kızgınlık belirtisi göstermediğinden kısırlaştırmamıştık. Bir gün bir kızgınlığa girdi, erkek kedimin peşinde nasıl oyunlar yapıyor bi görseniz erkek kedim de istemiyor kaçıyor arada dövüyordu. O gece asla uyuyamadım veterinerle konuşup en yakın zamanda ksırlaştırdık ama çok zordu, imkanınız var mı bilmiyorum ama sürekli gittiğiniz veterinerse anlayış gösterip ikisini kısırlaştırabilir bir konuşun isterseniz

baranertaga
baranertaga

12029

Öyle bir olasılık olmazda dişi kızgınlığa girdiğinde çiftleşmek isteyip erkeğin peşinde dolanabilir. Dişiyi daha sonra mı kısırlaştıracaksınız?

kedycil
kedycil

523

Şuanki olanaklarımız sadece birini kısırlaştırmaya yetiyor maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 266 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR