Matisse Mama

Arkadaşlar merhaba. Evde 4 kedim var ablamlarin da 3 kedi sahiplenmesine aracı oldum böylelikle 7 kedimiz oldu bir nevi. Kendi kedilerim için hill's n&d arası gidip geliyordum diğer 3 kedi de ortak olunca her ne kadar onlardan aldıkları kadar destek görsem de aynı ay içerisinde 2 kez mama almak yordu. Mama arayışı içindeyken matisssenin n&d yan ürünü olmasına güvenerek 10 kg aldım. Kedilerim yiyor ama galiba bana lanet okuyarak. Içeriği her ne kadar güzel görünüyor olsa da bir petshop satıcısının müşterisinden gelen şikayetini dinledim.Matisseden sonra böbrek yetmezliginden kedisini kaybetmiş. Böyle bir ihtimal olabilir mi? Kısacası mama hakkında araştırma yapan bilgisi olan arkadaş varsa cevabını duymak isterim. Matisse tavuklu yavru kedi maması

3 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Mama dehidrasyona yol açabilir kuru gıda olduğu icin, malum kedilerde pek su icmez. Su alımını arttırmak lazim. Bobrek sorunlarına davetiye çıkarmasın. Açıkçası mattisseden olduğunu düşünmüyorum ben. Bu herhangi bir mamada da olabilir. Veya bazi irklar bobrek hastaligina cok yatkin oluyor o da olabilir. Birkaç nedeni daha var böyle böyle. Sadece mamaya bağlamak pek doğru olmaz bana kalırsa.
İmkanınız varsa barf &raw beslenme şeklini araştırıp gecebilirsiniz.

Ozge00
Ozge00

131723

Belki de zaten bir sorunu vardir ve mama bunu tetiklemistir. O kadar cok olasılık var ki.
Petfooled belgeselini de izlemenizi öneririm.

ecetpc
ecetpc

927

vaktiniz varsa çiğ mama hazırlayabilirsiniz. bütçenizi hiç yormaz ve en iyi şekilde beslediğinizden emin olusunuz. nd ve hills arasında gidip gelecek bir şey yok çünkü nd çok bariz iyi ve hills sadece reklamlarla adını duyurmuş bir marka hiç bilmeyen biri bile içindeki taze et oranından anlayabilir. suzionlineın ev maması tariflerine bakabilirsiniz 1 kg mama 16 tl tutuyor. ne yazıkki ben de vaktim olmadığı için nd kullanıyorum ama içim rahat. detaylı sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz. kolay gelsin..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 356 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR