Ankara'da Veteriner Tavsiyesi?

paragon
paragon

166 Puan

Zor yolları aşıp evime girmeyi başaran bir kediyi sahiplendim. Kısırlaştırma, aşı vb. işler için merkez ilçelerde veteriner arıyorum ancak uygun fiyatlı olması nispeten önemli. Cat hospital falan websitesinde kısırlaştırmaya 900 lira diyor. Aşıları da eklersek oradan çıkacak miktarı karşılamam çok zor. Bu kriterlerde veteriner tavsiyesi verebilecek olan var mı?

5 CEVAP

alabalik32
alabalik32

13406

Çankaya Dikmen caddesinde Boncuk Animal Clup.

Aşı ücretleri bütün kliniklerde aynı oluyor,ben oğlumu bahçeli petclinic de kisirlastirdim Mart ayında.Fiyati 475 ti şuan ne kadar bilemiyorum.Cok memnun kaldık gazlı anestezi yaptılar 1 saat sonra alıp eve getirdik.tabi erkek olduğu için daha kolay oldu.Diger klinikler genel anestezi yapacaz 3 gün kalması lazım dediler,oyuzden bu kliniğe götürdük ve çok memnun kaldık.

Succubus
Succubus

10369

Ehe lütfen isim bile veremiyorum çünkü manyak gibi hakkında kötü yorumlara dava açan bir ruh hastası var. Ankaranın en yaygın, bol şubeli veteriner kliniklerinden biri. Daha ilk zamanından tanıyordum ve bir veterinerde olmaması gereken çoğu özelliğe sahip. Şube şube yayılan kliniklerden uzak durmanızı öneririm genel olarak.

Leylikak
Leylikak

1326

NK veteriner fiyatları uygun ve ilgili bir veteriner.

izelizl
izelizl

2009

Aşılar için değil de özel bir rahatsızlığı olursa (ki Allah korusun) cosmo veteriner sanki bu durumlar için deneyimli gibi çünkü durumu çok ama çok ağır olan canlarımızı iyileştirmeye çalışıyolar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 568 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR