Hills Marka Mama

Aysegrr123
Aysegrr123

170 Puan

İyi günler yeni kedi sahiplendim şuan gittiğim veteriner kliniği hills marka mamayı önerdi sizce nasıl? nd kullanmamam gerektiğini söyledi.

7 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama direkt marka vererek mama öneren veteriner hekimlerin bundan çoğunlukla maddi çıkarları olduğunu düşünüyorum. Hill'se kötü bir marka diyemem tabii ki ama en iyisi gibi sunması ve kötü dememizin çok da mantıklı olmadığı başka bir markayı yermesi garip geldi bana.
Ben mama seçerken genellikle içindeki protein yağ karbonhidrat oranlarına ve proteinin nereden geldiğine bakıyorum. Daha sonra da markanın geçmişine, kullananların memnuniyetine vs. diye gidiyor işte.
İlk kısma göre Hill's ilk tercih edeceğim mamalardan biri değil. Karbonhidrat oranı benim olmasını temenni ettiğimden çok fazla. Köpek mamalarında birkaç defa toplatılma durumu olmuş mesela benim bulabildiğim kadarıyla. Kullanıcıların geneli memnun. Hayvan deneyleri yapıyor.
Kötülemiş gibi oldum sanırım ama şey demeye çalışıyorum aslında. Bu konularda tamamen veterinere bırakmamak biraz da araştırmalarla vb. desteklemek gerekebiliyor bence. Veterinerlerin hepsinin beslenme konusunda uzman olmasını en doğru bilgiyi vermesini beklemek biraz hayalperestlik gibi geliyor.

Denizmerve39
Denizmerve39

3021

Hills nd proplan royal canin acaba orijen bunlar guzel mamalar istedigini kullanabilirsin

sforselin
sforselin

119776

İkisini de satıyor mu yoksa sadece Hill's mi satıyor?

Aysegrr123
Aysegrr123

170

Hills proplan falan satıyor tam incelemedim o kısmı kliniğin ama nd yoktu

miyathecatt
miyathecatt

1208

ND en iyi mamalardandır neden kullanmamalısınız demiş anlayamadım. Kendisi satmadığı için olabilir mi.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kendi satmiyor diye önermemistir :| hills'in içinde egercek et yok ve tahıl var. Nd'nin içinde taze et var tahılsiz veya az tahıllı seçeneği var.
Kedielrine etçil hayvanlardır ve et yemek zorundalar tahıla ihtiyaçları yoktur.
Hangisini almak size kalmis. Ben nd kullaniyorum. Memnunum kedim severek yiyor. Her kedi ayni değildir tabii sizinki sevmeyebilir, iyi gelmiyebilir deneyerek göreceksiniz. Nd haricinde fitmin, acana, orijen öneririm. Bunların içeriğinde güzel taze et bulunan tahılsiz mamalar.

Bize de veterinerimiz Hills sattı öyle öyle başladık ama hayvan bayılarak yemiyor açıkçası. ND gerçekten iyi bir mama biz ishal sorunu yaşamıştık ND ile o sebeple bıraktık ama kedinin bünyesine göre değişir. Denemeden böyle bir şey söylemek yanlış bence. Ki gerçekten de Hills bazen ağır gelebiliyormuş hayvanlara böyle bir yanı da var. Ha sağlıklı mı sağlıklı ama hayvan ıkına ıkına yedikten sonra pek bir anlamı kalmıyor bence. ND deneyebilirsiniz kötü bir şey duymadım hiç.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR