İzmir/Gaziemir Civarı Bulunan Kedi

Acikgzz
Acikgzz

103188 Puan

İzmir depreminden sonra ortalama 8 aylık bir prenses Bulduk. Yaklaşık 3 hafta sahibine ulaşmaya çalıştık. Çevre sitelere sorduk ve duvarlara afiş hazırladık. Hiçbir şekilde geri dönüş almadık.


Büyük ihtimalle o karmaşa ile prensesimiz minik ayaklar ile uzaklara gittiğini ve bizim çevre apartmalara geldiğini düşünüyoruz. Arkadaşım tıpkı kızı gibi sahiplendi. Sıcacık yuvasında çok huzurlu.


Bir hayvan sahibi olarak bu minnoşun sahibini çok iyi anlıyorum ve elinizden gelenin fazlasını yaptık ama bir türlü sahibine ulaşamadık. Son şansımız olarak petlebiden konu açıyorum. Eğer yine de bulamazsak arkadaşımın evinde ömürlük olarak minnak yaşamına devam edecek.


Bulunduğu yer : İzmir/ Gaziemir
Cinsiyet : dişi
Yaş : ortalama 8-9 aylık belki daha fazla
İletişim: 054135013111


Sizlerden isteğim İzmir yakınlarında tanıdığınız var ise prensesşn fotoğrafını onlarla paylaşmak. Umarım gerçek yuvasını bulur ve ailesinin üzüntüsü son bulur :)


Sağlığı hakkında ufak şeyler söylemek istiyorum. Veteriner kontrolünden geçti. Damağımda ufak tefek çizikler ve kanamalar vardı. Büyük ihtimalle depremden sonra farklı şeyler yemeye çalışarak damağını indirdiğini düşünüyorum. Sağ dişinde kanama ve ağız kokusu vardı. Tedavisini oldu ve iç dış karma aşılarını yaptırdık. Sağlık durumu çok iyi.
Mama olarak proPlan kullanıyoruz ve sindirim sistemi mamaya karşı hiçbir tepki vermedi. Büyük ihtimalle sahibi de aynı mamayı kullanıyor. Ve gayet sağlıklı durumda :)


2 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

https://instagram.com/izmirdepremkayiphayvanlar?igshid=xhtvb3t9j6bo


Buradan depremdeki kayıp kedileri bulabilirsiniz. Sahipleri ilan açmış olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 477 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR