Kedimle Aynı Bardaktan Su İçtik

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813 Puan

Arkadaşlar kedim benim bardağımdan içmişti ben de unutup yanlışlıkla aynı suyu içtim bi şey olur mu? Aşıları tam değil daha 3 aylık sadece iç-dış parazit aşısı vardı.

10 CEVAP

ben onun çişini içecek haldeyim millet su bardağını soruyor😂😂😂😂😂 tövbe yarappim yaa deliricem

FeyzaZeynep
FeyzaZeynep

2887

İç dış parazitini yaptirmişiniz zaten kuduz değilse sıkıntı yok:) Şaka bi yana birşey olacağını zannetmiyorum.Benim kedimde tüm aşılarını yaptırmadan önce yüzüme bile hapşırdı. Birşey olmadı. Dikkatli olun yine de.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kuduz olma ihtimaliniz yüzde 0. 6 aydan once kedilerde kuduz olmaz demisti bizim veteriner zaten aşı da yapmiyor 6 aydan önce. Fakat zaten ev kedisi kuduz olmaz. Hadi on milyarda bir ihtimal oldu diyelim, aynı suyu içmeyle bulaşmaz. Sizi kanatana kadar ısirmasi ve bu isirdigi yerden salyalar bulasmasi gerekir.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kısaca evde otururken başınıza meteor dusup olme ihtimaliniz, veya kaldirimda yururken araba carpma ihtimali daha yuksek

serkans1199
serkans1199

499

kuduz virüsünü bişeyleri yiyerek ya da içerek alamazsınız. Ancak ağzınızdan midenize kadar olan bölümde bir yara olması gerekir. Yoksa mide asiti kuduz virüsünü parçalar ancak bunun önemli olması için kedinin kuduz olması gerekir. Kedinizin kuduz olması içinde kuduz bir hayvanın kedinizi ısırmış ya da çizmiş olması gerekir. Öyle bir durumda yoksa bence endişe etmeyin ve kedinizi sevin :)

Yani uzman değilim ama ben hep içiyorum. 😂 Hiç de bir şey olmadı. Ama tabi siz beni baz almayınız. Bir şey olacağını sanmam. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz.😊

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

Ev kedisi ise sorun olmaz bence zaten iç-dış parazit yaptırmışsınız

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Ama önceden sokak kedisiydi

KediBitos
KediBitos

642

Soru 1 ay önce sorulmuş heralde birşey olmamıştır 😁😁 şaka bi yana bende kedişimle aynı bardaktan içiyorum, kendime doldurduğum suyu mutlaka içmek istiyor sonra da ben içiyorum. Aşıları da tam. Ama mantıken onun da bizim de ağzımızın dokunduğu şeye diğerinin dokunmaması lazım. Farklı canlılarız onların faydalı bakterileri bize zararlı olabilir. Ya da tam tersi. Fakat o kadar tatlı ki bırak su içmeyi ağzını gözünü d.tünü başını yiycem nerdeyse. Napiyim.

Hiç bir sorun olmaz kedilerin dilleri ter temizdir merak etmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5645 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR