Kedim Geri Dönermi?

onur190707
onur190707

3069 Puan

çatı katında baktığım kedim 20 gün önce kayboldu ve kaybolduğunda 45 günlük olan 4 yavrusu şuan 65 günlük oldu, yavrucaklar sürekli annelerini arıyor gibiler. kayıp kedimin önceki doğumundan kalan dişi yavrusu (o şuan 9 aylık) yavruları gercektende çok sevdi ,sürekli onları yalıyor ve ic içe uyuyorlar çoğu zaman. asıl sorum ise kaybolan kedim yeni doğum yaptiktan sonra neden ortadan kaybolurki acaba kendine tekrar eş aramak icin kaçmış olabilirmi bu tecrubeyi yasayan varmı? bu arada kedim 1 sene önce öncede bir anda kaybolmustu fakat o zaman yavruları vs. yoktu ve hamile olarak geri dönmüştü, araba carpma ihtimalini vs. düsündükce geriliyorum. sokak tecrubesi yüksek olan bir kedi bu arada.

3 CEVAP

Zukooo
Zukooo

4991

Geri döner mi bilmiyorum ama kedinizi kısırlaştırmanız gerektiğini biliyorum. Hala neden kaçtı diye soruyorsunuz bir de bıktık gerçekten dilimizde tüy bitti kısırlaştırın demekten. Kısırlaştırmıyorsanız her türlü sağlık problemini kabul ediyorsunuz demektir. Araba çarpabilir, köpek parçalayabilir, iğrenç insanlar zarar verebilir, bir rögara düşebilir, bir yere sıkışabilir, hastalık kapabilir, yani özetle ölebilir.

Alperen07
Alperen07

115858

Muhtemelen tekrar çiftleşmek için gitmiştir daha önce hamile olarak döndü demişsiniz yine aynı şekilde döner ölmezse tabi ama sokak tecrübesi de varmış size ricam dönünce o minnoşu kısırlaştırın lütfen yazık hayvana içgüdülerine sürekli yenilerek gidip gelip doğuracak yavruları da sahiplendirin kıyamam onlara bu sıkıntılar inanın kısırlaştırılmış kedide yaşanmaz ordan ayrılmaz bile iki gezer gelir ama günlerce kaybolmaz en azından imkanınız varsa da kısırlaştırıp anne kediyi eve alın yavruları da sahiplendirin kış gelirken üşümesinler

sforselin
sforselin

119776

Sokakta tecrübesi var demek biraz içinizi rahatlatmaya yarıyor maalesef sadece. Bu kadar sert söylemek istemezdim, bunun için özür dilerim ama değer verdiğiniz kediyi sokakta da olsa-hatta özellikle sokaktayken kısırlaştırmamamak bu yaşadığınız gibi olaylara zemin hazırlar. Evet, dönmeyebilir maalesef. Kızgınlıktayken gözleri başka şeyleri pek görmüyor. Dönerse de bir şansınız daha olacak, sonrası yine meçhul. Lütfen sonrasında üzülmemek için kısırlaştırmayı ihmal etmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 275 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR