Kısır Mama

Yamukparmak
Yamukparmak

4259 Puan

Arkadaslar n d kullanıyodum kedimi kısırlastırdım yeni bi marka denemek istiyorum.Hills almayı düşünüyodum az önce veteriner kötü o pek kullanan yok yemez dedi.siz ne düşünüyosunuz ve hangi mama kullanıyosunuz?Teşekkürler :)

4 CEVAP

Cinars
Cinars

456

proplan hindili ya da somonlu. kalite olarak iyi bir mamadır ayrıca lezzet açısından da şöyle bir yorum yapabilirim: seçici bir kedim var ne mama denediysem sevmedi yemedi ama buna bayılıyor. tavsiye edebilirim.

Tengu
Tengu

14308

Ben de şu an nd kullanıyorum 3 ay civarı mystic kullanmıştık bütçe sorunu nedeniyle:/ ondan da memnun kalmıştık. ND den memnunum ama denemek istediğim iki mama var. Biri instinct diğeri fitmin

ferhat05
ferhat05

15802

Şansa bak bizim vet. hekim de Pro plan veya Hill's önerdi. Ben vet. hekimlere mama konusunda güvenmiyorum artık. Onlar en doğrusunu, en iyisini bilir diye diye ticari amaçlarına kurban olduk. N&D nin iyi bir mama olduğuna fakat içindeki tuzun uzun vadede zararlı etkileri olacağına inanıyorum.

ferhat05
ferhat05

15802

Fitmin deneyebilirsiniz ama içeriğinde domuz karaciğeri var. Bazı kişiler domuz ürünü olmasını istemiyor. İnstinct'e bakmıştım. Yağ oranı biraz yüksek kısır kediler için. %10 olması gerekiyor. Protein de biraz az olabilir. Ama siz en iyisini bilirsiniz kediniz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR