Kedimi Kısırlaştırıcam Korkuyorum

FloorGang
FloorGang

4360 Puan

Kısırlaştırma nasıl yapılıyor tecrübesi olan yazabilir mi? İki erkek kedim var ikiside aynı gün kısırlaştırılacak bir tane kedim de sürekli yere işiyor. Kısırlaştırmadan önce tahlil yapmaları gerekiyor mu mesela? Nasıl oluyor bu işler biri anlatabilir mi lütfen. Kedilerimin sağlık sorunları yok ancak bir kedim sürekli yumuşak dışkı yapıyor. İshal değil ancak çok yumuşak. Onun dışında bir durumlaru yok. Ama korkuyorum yani ameliyat sonuçta bu. (Veteriner de Sefaköy max reklam yada kötüleme gibi birşey için yazmıyorum )

3 CEVAP

SBKart2207
SBKart2207

121826

Korkmayın bence. Ben de iki gün önce kisirlastirdim. Bir sürü kedi köpek kisirlastiriliyor. İyi bir veterinere yaptırırsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
httpss://www.suzionline.com/kedi/disi-kedi-kisirlastirma-mujganin-kisirlastirma-sureci/
https://www.suzionline.com/kedi/kisirlastirma-hakkinda-aklimiza-takilan-sorular/


Bunları okuyun umarım yarari olur. Simdiden geçmiş olsun.🙏🏻

Sedayksl
Sedayksl

3083

Endişelenmeyin eğer vet. güveniyorsanız hem erkek kedilerin kısırlaştırmayı atlatması daha kolay oluyormuş benim 1 ay olmadı dişi kedimi kısırlaştırdım ilk zamanlar keyifsizdi ama sonra çabuk toparlıyorlar. Dikişide 9 günde alındı gayet iyiydi. Ama tahlil yaptırın iyide olsa durumları kan tahliliyle bi görmüş olursunuz bizimkide iyiydi hareketli keyfi yerinde ama enfeksiyon çıktı hafif kanında ameliyattan sonra antibiyotikle falan çözdük. Ama tahlil yaptırmasam göremicektim bunu ve enfektesi artabilirdi malum dikiş vs.

aytekin
aytekin

442

Merhabalar. 15 gün önce bizde kedimizi kısırlaştırdık. Fatih hayvan hastanesinde. Bir gece yavrumuzu orada misafir ettiler. Tahlilleri muayenesi yapıldı operasyonu gerçekleşti. Ertesi gün aldık. Kedimizin arka tarafı traş edilmişti. Dikiş yoktu. Evimize geldikve normal hayatımıza döndük. 10 gün sonra mamayı yavaş yavaş kısırlaştırılmışa çevirdik. Çok memnun kaldık. Zaten bize teslim ederken aklımızdaki tüm soruları sorduk ve cevapları alarak evimize geldik.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 410 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR