İkinci Bir Kedi Almak İstiyorum

ferhat05
ferhat05

15802 Puan

Şu anki kedime süper bakmıyorum ama bütün ihtiyaçlarını giderebiliyorum. Sadece veteriner masraflarımızdan biraz yakınıyorum. Vet. hekimimizden memnunuz ama biraz pahalı sanırım aşı konusunda değiştiricem vet hekimi. Vet hekimi değiştirir değiştirmez kaliteli mamalara geçmeyi düşünüyorum.
İkinci kedi konusuna gelirsek. Kedim çok hareketli ve sürekli oyun ve ilgi istiyor ama bizim de zamanımız sürekli olmuyor yapmam gereken işi bırakıp onla ilgileniyorum bu sefer derslerim aksıyor. İkinci kedi bu açıdan çok iyi olucak ama masraflar? Tuvaletini temizlemek, aşıya götürmek, tedavisi olursa uygulamak vs. bunlar sıkıntı değil. Ama kaliteli bir yaşam sunmak isterim ikisine de. Ne yapıcam bilmiyorum. Her iki yönden de sıkıntılar çıkıyor. Ama ne olursa olsun bakıcam kedime, o yüzden bakamıcaksan neden sahiplendin demeyin. Bakabiliyoruz ama ikinci kedi nasıl olur emin değilim.

6 CEVAP

Gmz91910
Gmz91910

14251

Ah bu masraflar... Gerçekten yüksekler biraz uygun olsa keşke.ikinci kedi iyi bir fikir bir arkadaş iyi olur onun için. zaten aşı uygulamaları için vet.değişikliğinden bahsetmşsnz sizi zorlamaz belki

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Her zaman sahiplenme sahiplendirme taraftariyimdir sokakta yasayacagina evde sicak yuvasi olsun isterim canlıların ama bir yandan da düşünüyorum ki 2 kediye zor bakmaktansa 1 kediye kaliteli bakmak daha iyi bir seçim oluyor. 2 kedi sizi zorlayabilir 1 kedinin veteriner masraflari sizi zorluyorsa 2.kedi sıkıntı olur hele de hastalanirsa falan Allah korusun.

indovf
indovf

13426

Kendi zihnimi okuyor gibi hissettim. Benim kedim de sürekli ve sürekli oyun istiyor. Kendi halimde kitap okuyup ders çalışamıyorum bir türlü. Bence arkadaşı olması çok daha iyi olur. Biz ne kadar ilgilenirsek ilgilenelim onların dilini konuşmuyoruz ve hiç bir zaman onlara yetecek zamanımız olamayacak. Sokaktan bir kedi sahiplenildiğinde bağışıklıkları çok daha kuvvetli oluyor. Zaten cins kedilerin daha sık veteriner ihtiyacı duyduğu bir gerçek. Bu durumda masrafı hem daha az olur hem de bir can kurtarmış olursun. Ama kedin erkekse kısırlaştırman şart ikinci kedi için unutma.

gayelise
gayelise

11158

Biz de de iki kedi var onların açısından çok iyi olacağına emin olabilirsiniz çünkü ben de ders çalışıyorum ve pek ilgilenemiyordum sokak kedilerinden bir yavru sahiplendik ve o kadar mutluyum ki sahiolendigimiz için surekli birlikteler önceleri kedim beni ısırıp uyandirirdi artık arkadaşıyla oynuyor ben umrunda bile değilim evde olmadığımız zamanalrda birlikte güzel vakit geçiriyorlar masraflara gelince biz ikisininde aşılarını yaptırmadık bunca zaman bir sıkıntı olmadı ama umarım bundan sonra da olmaz tabi

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

İkinci kedi için bence para biriktirin biraz, asi masraflarını karşılayacak kadar. Veya yetişkin kedi sahiplenin asili ve kısır. Bende 2. Kedi çok istiyorum ama maddi yönden zorlayabilir. Su an bütün gün evdeyim kendi masrafım çok olmuyor. O yüzden hem para biriktiriyorum kedim için hemde ona daha kaliteli mamalar alıyorum.

ferhat05
ferhat05

15802

Kısırlaştırma operasyonundan sonra para biriktirmeye başlayabilirm. Evde büyümüş bir kedi sahiplenmek istiyorum daha specific olursak kısır dişi smokin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 404 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR