Kanlı İshal Yardım Lütfen

ozgurtasli
ozgurtasli

167 Puan

1-2 hafta önce kedimin kakasının üstünde kan olduğunu farkettim. veterinere gittik ve antibiyotik iğnesi vuruldu sonrasında kana denk gelmemiştik. 3-4 gün önce petshoptan denemek için bi miktar proplan mama aldım ve bilmediğim için kabına full yeni mamadan koydum. o gün severek yiyor gibiydi ama akşamına yediği tüm mamayı kustu. ben de yanlış bir şey yaptığımı anlayıp eski mamasını verdim. 2 gündür kedim ishal ve üstünde kan var ama ne iştahında ne enerjisinde hiçbir değişiklik yok. veterinerde bir şurup önermişlerdi fakat telefonla konuştuğumuz için ismini tam anlayamadım ama sanırım Flagy gibi bir şeydi bu şurubu alsam hangi aralıklarla verecem yardımcı olabilecek var mı?

2 CEVAP

Benim kedim yavruyken 7 haftalıkken kanlı ishali yaşadı.
Annesine koyduğum ciğeri yemiş sindirememiş tabi ..
2 gün kanlı ishal yaptı vete gittiğimizde ilk parazit aşıları vuruldu ve vetimiz bize DIAFURYL adlı bir çocuk şurubu önerdi.
Bu şurup bağırsak güçlendirici zararlı mikropları öldüren hafif bir çocuk şurubu olduğu için genelde kullanılırmış. Hem de çok ucuz bir ilaç 7 ₺ idi👍🏻
Bunu veterinerden dönüşte aldım ve o gün sabah akşam 1 cc içirdim.
Ertesi sabah kakası anında düzelmişti. İhtiyaten 2. Gün de içirdim ve daha da gerek kalmadı. Siz de vetinize bu ilacı sorup onaylarsa bir deneyin derim.
Çok etkili faydalı bir şurup. İnşallah en kısa sürede toparlar küçüğünüz geçmiş olsun 🙂

Ayrıca her ne mama olursa olsun kedinizin bünyesi alışkın olmayınca kusma yaşanması normal. Yeni mamaya gün-gün biraz eski mamasından biraz yeni mamasından karıştırarak verin bünyesi alışır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 260 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR