Yavru Kedide İshal

bilgeeda
bilgeeda

4499 Puan

Sokakta baktığım yavru kediye yuva buldum ama pazartesi gelecekler almaya, ben de o zamana kadar evde tutacağım. 10 gün önce parazit hapı yutturmuştum bugün de dış parazit damlasi yapıldı ama yavruda felaket bir ishal sorunu var. Karnındaki şişlik tuvaletini yapınca gitti resmen. Neden olmuştur sizce ve ben evde ne yapabilirim bunun için?

4 CEVAP

didarkardes
didarkardes

3169

haşlanmış tavuk verebilirsiniz devam ederse veterinerle konuşursunuz

Aynı durumdaki bir kediyi ben sahiplendim iki kere iç dış parazit uygulandığı halde geçmemişti ishali yani o kadar cıvıktı ki yaparken su gibi akıyordu etrafa bulaşıyordu ve sürekli tuvalete çıkıyordu kakasını yaptıkça karnı iniyordu resmen. Tavuk pirinç haşlamasıyla bile düzelmemişti. Veterinere götürdüm hem grip olmuş hemde üşütmüşlüğü varmış tek sebep iç parazitler değilmiş. Antibiyotik tedavisi ve bağırsak düzenleyeci mama vermişti veteriner birde probiyotik. Baya baya kıvam almıştı. Ama yediği mama klinik maması sanırım. Yani sorun her şey olabilir bence bir hekime danışın.

Yani tavuk göğüsü haşlaması yapın evde onu verin ama düzelmiyorsa götürme imkanınız varsa götürün derim :)

bilgeeda
bilgeeda

4499

Tavuk haşlayacagim şimdi @feyreninannesi aynı dediğiniz gibi. İki gün önce normaldi sanırım dışarıda üşüttü. Maalesef veterinere götürme durumum yok ama yine de arayıp bilgi almaya çalışırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR