Yavru Kedi Kabızlık

Boncukcu
Boncukcu

249 Puan

4 haftalık kedimin dışkısını hiç görmedim. Bana geleli 2 gün oldu. Acaba 2 gün kabızlık oluyormu? Kedi sütü tozu kullanıyorum. Masajları vs gayet ilgiliyiz. Bi sorun vaemı sizce?

5 CEVAP

alabalik32
alabalik32

13406

Yerini yadırgamıştır. Normal..

Ozge00
Ozge00

131723

Kendi başına yapamiyordur belki poposuna masaj yaparak yardımcı olun. Genelde o civarda anneleri yalayarak yaptiriyor.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Sut tozu kabizlik yapabilir ama yapmayabilir de. Sadece sut tozu ile beslenen kedim 5 gun kaka yapmadi.(veterinere gittik dinledi bagirsaklari guzel calisiyor yapar çişini yapiyorsa sikinti yok dedi)
Yani kakasini yapar bir de yeni gelmis onda da zorlaniyor olabilir eger uzun sure daha yapmazsa veterinere goturun dinletin bagirsaklarini.kum eğitimi var mi acaba bir de hangi sut tozunu kullanıyorsunuz?

Boncukcu
Boncukcu

249

Cuma günü çok az yaptı dedi sahibi. Bana geleli 3 gün oldu hala yapmadı. Masajını yapıyorum diş dırçası ile hafif nemli pamukla yapıyorum popişine uyarı. Çişinde sıkıntı yok gayet iyi. İştahı çok iyi yerinde. Biyerde zeytinyağı damlatın mamasına denmiş. İlk kez evde kedi bakıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Bilgi ediniyorum veterinere götüreceğim bugün endişe ediyorum. Acemiyim mamaları araştırıyorum. Bu mamasını veteriner verdi geldiği akşam. Sizce iyimi mama?

Boncukcu
Boncukcu

249

Mama ismi Vetriline yazıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR