Kumda Kan

yelizsenol
yelizsenol

991 Puan

Merhaba, cumartesi gecenizi şenlendirecek bi fotoğrafla geldim:) dün ve bugün kedimin kumunda çok ufak bi damla kan gördüm. Katı kıvamlı değil, açık renk parlak bi kırmızı. Çişinden mi kakasından mı geldiğini anlayamadım kuma damlamış çünkü. Yarın veterinerime fotoğrafını atıcam ama belki aynı durumu yaşamış olan varsa fikir almak isterim biraz tedirgin oldum çünkü açıkçası. Bu arada geçen hafta mamasını değiştirdim ama aşamalı geçtim. Kakasında bi tık yumuşama var ama ishal yok. Yine de mama değiştirmemle alakalı olabilir mi diye de düşünüyorum.. Neyse, teşekkürler şimdiden:)


10 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

İhtisas gerektiren bir soru.. Size Vet ziyareti gözüküyor.


Yalnız Dostumuzun gün için de aktivitelerinde abnormal durum gözlemlediniz mi ¿ Evet veya Hayır göre Endişenizi Vet ziyaretine kadar en inderebilirisiniz. Geçmiş olsun.


NoteMeow
İştah açıcı Foto için Teşekkürler xD

yelizsenol
yelizsenol

991

Kusura bakmayın yeni yazabiliyorum, 2 tane veterinere sordum ikisi de yüksek ihtimalle mama değişiminden kaynaklı olduğunu, yoğurt, kefir verip prebiyotik desteği yapmamı söylediler. 3-4 gün daha takip edip geçmezse o zaman dışkı muayenesine gidebiliriz dediler. Şimdilik gözlemliyorum dünden beri kan yoktu kabında umarım böyle de devam eder:)

yelizsenol
yelizsenol

991

Bizimkine parazit yapılmıştı ama 1 hafta sonra mukuslu kan görmğştüm kakasında, o zaman veterinere sorduğımda parazit kaynaklı olduğunu ve bazı durumlarda parazitin ölmediiğini ve tekrarlamak gerektiğini söylemişti. Bir parazit daha oldu üstüne yani. dolayısıyla bizimkinin parazitten kaynaklı olduğunu sanmıyorum ben ama veteriner daha iyi bilir tabi ki:/

yelizsenol
yelizsenol

991

İştahı yerinde. Hareketlerinde de herhangi bir değişiklik yok atlayıp zıplıyo:)

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bir suru şey olabilir. İlk düşündüğüm, böbreklere tas, idrar yoku enfeksiyonu. İlk işiniz bir vet hekime götürmek olsun. Buradan net bir şey söyleyemeyiz.

guloruc
guloruc

742

Ben aylardır benzer sorunla mücadele ediyorum. Veteriner hekiminizin ne diyeceğini çok merak ettim kontrolden sonra yazarsanız çok sevinirim.


Her testten çok şükür olumlu çıktık bir sorun çıkmadı ama bu nokta damlaması devam ediyor. Tavsiyem dışkısını gömmeden önce üstündeki mukusa da bakın. Ben de ilk böyle farkettim sonra her dışkısında yapışık kanlı mukus olduğunu gördüm. Gömünce anlaşılmıyor.

yelizsenol
yelizsenol

991

Yazarım tabi ki. Umarım bi şeyi yoktur bu kan olayı korkuttu beni. Mama değişimi gibi basit bi nedendir diye umuyorum

guloruc
guloruc

742

Ne yaptınız gidebildiniz mi veterine? Ne dedi acaba?

Misraardicli
Misraardicli

1052

Mama ile ilgili büyük ihtimal olabiliyor böyle şeyler ama yine de veteriner hekimler en iyisini bilir .bende kedimde aynı durumla karşılaştım ama o Zaman parazit aşısı olduğu için ve aşından etkileyebileceğimi söylemişti veteriner hekim bir yandan da mama değişimi yüzünden olduğunu söyledi

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Ben üç gün önce yaşadım parazit kaynaklıymış

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 550 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR