Hormon Aşısı

herkese merhaba öncelikle kedim ilk kızışmadısını 10. ayında yaşadı bilinçsizce hormon aşısı yaptırdım veterinerim bir sakıncası olmayacağını söylemişti ve garanti 2 ay en fazla 3 ay etkisi sürer dedi fakat üzerinden 6 ay geçmesine rağmen kedim kızışmadı bu konu hakkında bilgisi olan cevap verirse sevinirim

5 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Bu hormon ilaçları bir sürü hastalığa sebep oluyor. Belki de böyle bir durum söz konusudur. Yerinizde olsam hemen veterinerimi değiştirir kedimi de kısırlaştırırdım. Bunları yapmazsam yaşanabilecek kötü şeylerin de ihmalin olduğunu bilirdim. Erken müdahale her şeyde olduğu gibi burada da çok önemli. Lütfen geç kalmayın

baranertaga
baranertaga

12029

Hormon aşıları tehlikeli keşke yaptırmasaydınız. Vücutta hastalıklara neden oluyor. Bence de veterinerinizi değiştirin.

Burcununyeri
Burcununyeri

2061

Napsın adam o çok güvenilen veterinerler yapalım zararı olmaz dediyse. Gittik mi bir şekilde güveniyoruz boşluğumuza geliyor vs. Allah bilgi sahibi veterinerlere denk düşürsün hayvanlarımızı.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

10 aylık olmus horman aşısı olduğunda kisirlastirsaydiniz keşke. En kısa zamanda kisirlastirin kizginlığa girmesini beklemeyin. 14 aylık su an ilerde daha zor olur ameliyat.

yagmurryamaan
yagmurryamaan

2700

insallah bu yıl üniversite sınavını kazanirsam veteriner hekim olucam.İşini severek özveriyle yapan iyi veteriner hekimlere ihtiyaç var :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR