Köpeğimin Dışkısı Mamadan Ötürü Çok Kokuyor.

Köpeğimi ilk sahiplendiğimde reflex kullandım ve böyle bir problem yaşamadım. Daha iyi bir mama yesin dedim brit care puppy aldım. Dışkısı çok fazla kokmaya başladı. Kgece kapısı kapalıyken bile bütün evin içine yayılıyor. Hangi mamayı önerirsiniz? 3 hafta sonra dışarı çıkmaya başlayacak aşıları o zaman bitecek.

8 CEVAP

Peaky8
Peaky8

104723

Reflex içerik olarak güzel bir mama değil. Bazı mamalarda içerikten ötürü koku durumu oluyor. Uygunsa bütçeniz Nd deneyin derim

Pati_28
Pati_28

103523

Aslında ben kedi besliyorum fakat mama değişikliği bazı sorunlara yol açabiliyor o yüzden ilk hangi mamayı kullandıysanız o mamadan devam edin zaten memnunsunuz. Tabi bu benim düşüncem:)

Teşekkür ederim

Pati_28
Pati_28

103523

Rica ederim:)

BurcuAlexx
BurcuAlexx

103789

Biz 3 yıla yakındır N&D kullanıyoruz, çokta memnunuz. Tüylerine de çok iyi geldi. Aslında Acana'yı da denemiştik, çokta beğenmiştik ancak 15 kilosunun fiyatı o kadar arttı ki :D Ama eğer daha uygun fiyatlı bir mama düşünüyorsanız ilk kullandığınızla devam edin derim :)) memnunsanız devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim 3 kiloluk alıp denesem iyi olacak sanırım.

BurcuAlexx
BurcuAlexx

103789

@Sansligolden evet bizde mama seçimimize az miktar alarak karar veriyoruz. Sizde küçük bir paket alıp deneyin bence. Hangisinden memnun kalırsanız onunla devam edersiziniz, malum her hayvanın damak zevki bir başka oluyor :D

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Hayvanlarda damak zevki olmuyor tadından çok mamanın kokusuna göre yiyorlar 2 gün yemezse 3. Gün yer aldığınız mamayı siz kokusunjn gitmesine dikkat edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 808 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR