Kedim Suyu Deviriyor

YigitGocmen
YigitGocmen

992 Puan

Merhaba bu ay 6 aylık olacak olan kedim, su kabına suyu koyduktan sonra döküp duruyor. Sürekli taze su koyuyorum fakat ısrarla döküyor, sanki tuvaletteyken üstünü kapama hareketini yapıyor, su kabını ya döküyor ya da ters çeviriyor. Bunun sebebi ne olabilir ciddi bir durum olabilir mi?

10 CEVAP

alabalik32
alabalik32

13406

Bizimki de ilk önce patisinin ucunu batırıyor silkeleniyor sonra içiyor. Sanki suyun sıcaklığını kontrol ediyor gibi :))

Latahzen27
Latahzen27

13204

Kabini degitirinizmi bazı kediler kaplarani değiştirilmesini işaret ediyorlar

vodootrela
vodootrela

3983

Kabını yıkamıyorsanız eğer kokusundan rahatsız olduğu için yapıyor olabilir. ya da plastik kap kullanıyorsanız da aynı şekilde. ama emin olmak için veterinerinize danışmanız daha sağlıklı olacaktır.

YigitGocmen
YigitGocmen

992

Bizimki de öyle yapıyor patisini batırıp elinden yalıyor suyu:) Kabı çelik, plastik özellikle tercih etmedim. Ancak bilemiyorum temizliyorum da sürekli kabını anlamadım tepkisini.

Mehdem
Mehdem

102698

Kabının içindeki su miktarı azalınca deviriyor benimki. Belki öyle bir durum olabilir

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Önce su miktari değişimini deneyin sonra su tazeliğini test edin (yani sürekli suyu tazeleyin) en son kap degistirmeyi deneyin. 3 olasılık aklima geldi benim de

betultekin02
betultekin02

6609

Kedi şelalesi alabilirsiniz ☺️ Hem devirmesi imkansıza yakın olur hem de daha sağlıklı. Uygun fiyatlı olarak CadoPet'i öneririm.

Latahzen27
Latahzen27

13204

Bizimki porselen bile hanımefendi içmiyor değişik az biraz:))

Benim kedim de deviriyor bir de üstünü örtme hareketi yapıyor. Anlamadım gitti. Her gün suyunu değiştiriyorum, yıkıyorum. Ama hep yapıyor:))

Deniz00
Deniz00

943

benim de aynı sorun vardı kabını değiştirince düzeldi. su içerken bıyıklarının kaba değmesinden rahatsız olduklarını okumuştum. geniş, alçak boylu çelik kaba geçince dökmeyi bıraktı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 470 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR