Amme Hizmeti

Elifke
Elifke

671 Puan

Merhaba Arkadaşlar,


soru cevap bölümünü çok seviyorum. herkes ne güzel birbirine yardımcı oluyor. en güzeli de kimse "kesin şöyle şöyle olmuştur" gibi yargılar belirtmiyor. herkes yine de bi veterinere danışılması gerektiğini vurguluyor. herkese çok teşekkürler.


ben de kediler konusunda bir youtube kanalını sizlere tavsiye etmek istiyorum. The Cat Daddy (yani kedi babası) Jackson Galaxy: https://www.youtube.com/user/TheCatDaddy66
kanal ingilizce, anlamayanlar için youtube çeviri hizmeti de sunuyor. önce alt yazılara tıklayın, sonra yanında ayarlar kısmından tekrar altyazılara tıklayıp otomatik çevir seçeneğini seçin türkçeye çevirin. google algoritması üzerinden çeviriyor ama %90 oranında başarılı olduğunu söyleyebilirim.

4 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Ben izliyorum. My cat from hell programı da cok iyi, tavsiye ederim. Kendi kedime şükür ediyorum onu izleyip :)

sforselin
sforselin

119776

Yeri gelmişken ben de bi kanal önereyim. Benim değil ama bizim kara kızın sevdiği bir kanal :) Little paws and family ismi. Kanaldaki kediler için olan videoları açıyorum televizyondan. Baya hoşuna gidiyor. Bazen sadece izliyor bazen televizyonu patiliyor.
Favori videolarını bırakıyorum
Buraya
Ve buraya

sforselin
sforselin

119776

Kendisinin "My cat from hell" isimli bir tv programı da var. Tlc'nin YouTube kanalında "Benim belalı kedim" ismiyle bir kısmı var. YouTube kanalındaki gibi konu başlıklarına ayrılmamış olsa da güzel bilgiler veriyor programında. Eğlenceli de bir program bence. Bizimki eve gelmeden önce iki tur daha izlemiştim :)

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Bende izliyorum programi var hatta tlc de türkçe altyazi da ekliyor severek izliyorum :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 291 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82019 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR