Sokak Kedilerini Beslemek İçin Yardım Alma

ferhat05
ferhat05

15802 Puan

Belediyeler yardım etmiyor. Hep bahane buluyorlar. Pa.ti.ma.ma diye bir site var kumbara açıyorsun insanlar da bağış yapıyor. Böyle yapan var mı? Ben biraz baktım da çok az bağış yapıyorlar.

5 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Belediyeler derken neyden bahsettiniz anlamadım ama barınaklara giderseniz mama temini sağlayacaklardir gitmişken kedileri de götururseniz genel muayene de yaparlar. Bizim burada böyle yapıyorlar bazıları yapmayabiliyor yine de şansınızı deneyin

ferhat05
ferhat05

15802

Kendi ilimizin belediye veterinerleri ile iletişime geçtik çokça kez. Veteriner hekimler de geldi hasta kediler için. Sakat olmaları gerekiyormuş tedavilerini yapmaları için. Mama içinde her defasında "kedi mamamız kalmadı, köpek maması verelim" ya da "biz gerekli yerlere mama bırakıyoruz" diye cevaplar alıyoruz. Çevremizde köpek yok denecek kadar az. Bizim sokağımıza mama bırakan yok. Dalga geçiyorlar bizle.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Anladım siz kumbarayi açıp buraya link atarsanız destekleyenler olur heralde.

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Antalya’da şöyle bir sistem var burada yaşayanlar belki görmüştür. Bir pet şişeyi içindeki suyu su yerine döktükten sonra pet şişeyi geri dönüşüm yerine atarsanız alttan otomatik olarak sokak hayvanları için mama dökülüyor ve hayvanların mama su ihtiyacı giderilmiş oluyor. Bu sistemi çok seviyorum :)

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Evet gençlik merkezlerinde oluyor bu ama bazı kişiler içine bira döküyor ve genelde bu kutular boş oluyor düzgün kullanılmadığı için. Bu olay bir kez de değil sürekli yapıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 268 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR