Ailem Kedimi Uyandırıyor Ve Oyunu Fazla Kaçırıyor

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813 Puan

Arkadaşlar selam. Babam kedim Dumanı eve misafir gelince veya video uğruna facetime için vs. uyandırıyor. Ve oyun oynatıyor ama anlatamıyorum baba uyuyor diyorum babam telefonu açıyor başlıyor oynatmaya aslında çok saçma ve komik ama acıyorum bebeğime yazık o da uykusundan oluyor tavsiyesi olan varsa yazabilir mi lütfen 🙏🏻

8 CEVAP

FerayeG
FerayeG

103021

Kediye olan sevgisi hoşunuza mı gitti :))) ben artık diyecek birşey bulamıyorum bu sitede yazılanlar, bakış açıları bir bana mı garip geliyor. Kız orada misafir gelince veya video uğruna yazmış. Bunlar canlı, keyfimize göre hadi kalk bakalım video çekip facebooka vs atayım demenin neresi ilgi?

zibityus
zibityus

11845

kediye saygısızlık yaptığını söyleyin bu saygısızlık ve empati yapmasını sağlamaya çalışın. sana böyle yapsam hoşuna gider mi diyebilirsiniz.

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Biraz anlatış tarzım kötü olmuş aslında babam Duman’ı hiç Facebook gibi yerlere koymadı sadece birlikte oyun oynamayı çok seviyorlar ve babam bunu akrabalarımıza göstermeyi çok seviyor evet uyandırması kötü ama gecenin bi körü olmuyor böyle şeyler minik uykuları böldüğü oluyor ama babam Duman’ı çok sever aslında sadece oyunu hep fazla kaçıyorlar (hatta babama elle ayakla oynatma diyorum o neyse de dilini bile çıkarıyor Duman yüzüne atlasın diye o derece oyuncular yani) ve evet bir daha uykusunu bölerse tavsiyelerinizi söyleyeceğim :)

FerayeG
FerayeG

103021

Senin soruda yazdığına bakarsak babanı linçleyip burada da birbirimize girmemiz an meselesi :)

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Hhhaah çok komiksiniz cidden yazılarımı iki kere okuyup paylaşacağım artık 😅👍🏻

mrayT
mrayT

3093

Babanızın kedinize olan ilgisi ve sevgisi çok hoşuma gitti doğrusu : ))

feyzanurkrb
feyzanurkrb

3813

Arkadaşlar lütfen tartışmayalım kedim de gayet istekli davranıyor şimdi yani ne desem bilemedim sndkdlkx şaka maka babam eziyet etmiyor tabiki ama bazen kendini kaybediyor oynarken 😅🤣

alabalik32
alabalik32

13406

Baba empati kursun. Oda evin bir bireyi artık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 367 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR