Acil Yardım! Kedi İshaline Ne İyi Gelir?

Melodiecem
Melodiecem

1902 Puan

Arkadaşlar merhaba. Oğlum 6.5 aylık ve mama yemeye başladığından beri aynı mamayı yiyor (Purina friskies junior). Dün ishal oldu ve bugün hala devam ediyor. Mama bayatlamıştır belki diye yeni paket açtım, ondan koydum. Şekerli tuzlu su yaptım koydum, içti. Herhangi bir kusma, kan vs yok çok şükür fakat hala bir düzelme yok. Son aşılarının üstünden tam 3 ay geçti ve bu hafta içinde tekrar aşıya gidecek diye planlıyordum. Dışarıyla hiç teması yok. Biz bile çok nadir market için çıkıyor ve herhangi bit sokak hayvanıyla temas etmeden eve dönüyor, hemen kıyafetlerimizi değiştiriyoruz. Sizce neden olabilir ve nasıl bir çözüm bulabiliriz?

4 CEVAP

Ayben02
Ayben02

15110

Ev yoğurdu ve patates püresi verebilirsin ayrıca tavuk göğsü haşlayıp verebilirsiniz ama yine de vete danışın ve bence bütçenize sıkıntı yaratmayacaksa daha kaliteli bir mamaya geçin :)

Parazit aşılarını 2 ayda bir yaptırıyorum ben. Sizin kedinizin İshal yaşaması belki parazitten kaynaklı veya yediklerinden dolayı da zamanla ortaya çıkmış olabilir.
Kedim 7 haftalıkken kanlı ishal yaşamıştı. Vetimiz bize DIAFURYL adlı bir çocuk şurubu önermişti bu şurup bağırsak güçlendirici zararlı mikropları öldüren hafif bir çocuk şurubu. 2 gün boyunca sabah akşam 1 cc içirdim kedime ve ertesi günü ishal tamamen geçmişti.
Vete götürdüğünüzde mutlaka danışarak bu ilacı kullanmanızı öneririm çok etkili ama hafif bağırsağa sağlık katan bir ilaç. Geçmiş olsun şimdiden en yakın zamanda vete gitmeyi aksatmayın

Melodiecem
Melodiecem

1902

Çok teşekkür ederim, deneyeceğim.

Melodiecem
Melodiecem

1902

@kedimbenimle çok çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR