Evde Yalnız..

Littlecats
Littlecats

1599 Puan

Merhaba benim 3 buçuk aylık erkek bir kedim var ve ailem ile birlikte bir yere gitmemiz lazım ama annemin bir arkadaşı bizim evde kalacak yemini suyunu düzenli bakımını yapacak. Fakat o da biraz kediden korkuyor (tek bulabildiğimiz kişi gerisini siz düşünün) o yüzden kedi benim odamdan çıkmayacak biz ise 1 haftaya dönücez fakat sadece su, kum, mama vs. yapıcak oyun oynayamayacak ve kedim sadece 1 odada 1 hafta kalacak bu mümkün müdür?
Hemen sen kediyi mi hapsediyorsun diye tepki gelmesin ben de isterdim kedimin yanında kalayım ama şartlar el vermiyor.

7 CEVAP

Littlecats
Littlecats

1599

...

Littlecats
Littlecats

1599

güncel

Yagizsolakk
Yagizsolakk

3184

Ben yeni doğum yapmış kedimi babalarını ve 5adet yavruyu 6gün bırakıp gittim. Evin farklı yerlerine bol bol mamasını koyun yani 1 haftada yiyeceğini yayarak koyun farklı noktalara örnegin salon antre ve sizin odanıza ulaşacagı şekilde de diğer kapıları kapatın ve kumuda bolca koyun her ihtimale karşı antredeki halı kilim ne varsa onuda kaldırın wc açısından😃 ve rahatca gidin birşey olmaz. Haa birde gene o şahısa anahtar bırakın 1kere falan kontrole gelsin yeter. SUYUDA BAYAAA Bİ KOYUN AMA!!! DÜZ PORSEŞEN CAMLA FAŞANDA KOYSANIZ OLUR İLLAKİ MAMA KABI DEĞİL.

Littlecats
Littlecats

1599

teşekkürler içime su serpildi :)

İmkanınız varsa kedinizi bir odaya kapatmayın daha çok küçük yavru kediler genelde yalnız kalmaktan hiç hoşlanmaz. Kalacak kişi korkuyorsa yaklaşmak zorunda değil kediye ama kedi birini gördüğünde yalnız olmadığını hisseder. Benim kedim yavruyken 5-6 saat evde yalnız kaldığında ağlıyordu.
1 hafta çok uzun bir süre o yüzden kedinizi bir odada yalnız bırakmayın lütfen.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Alışıksa bir odada durabilir zaten ufakmış odada ona tehlikeli seyleri kaldırın isterseniz her seyden fazladan koyun 2 kum kovasi 3-4 su kabı. Suyunu mamasını veren olduktan sonra bir sey olmaz bence. Korkmasi onemli degil zarar gelmesin kediye yeter ki :)

miyathecatt
miyathecatt

1208

Bir odada kalması pek iyi değil bakacak kişi günde birkaç kez en azından 1 saatliğine de olsa kendi kapısını kapatıp kedinin kapısını açsa ve kedi biraz evi dolaşsa iyi olabilir. Onun dışında odasına bir sürü oyuncak koymayı da unutmayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 323 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR