Light Ton Balığı

JonkiLife
JonkiLife

1903 Puan

7 aylık jack russel köpeğim var. Bugun ilk defa Light Ton Balığı verdim mamasına karıştarak 3 dk sürmedi hepsini yedi yuttu. Birazda eti yulaf verdim. Kilo almasını istiyorum biraz. Bu yedirdiklerim zararlımıdır ?

7 CEVAP

cahitsel
cahitsel

712

gofretsla light ton balığı zaten tamamen yağsız suyun içinde oluyor. light yazmasının sebebi bu zaten ve soran kişide yağsız olduğu için light seçmiş sanırım ve iyi düşünmüş. sorunuza gelince light ton balığı verebilirsiniz. eti yulafı kesin bence içinde katkı maddeleri şeker var. size önerim vaktiniz varsa evde tavuk yada kırmızı eti küçük küçük doğrayın 500 gr ete 1 tane patates bir tane havuç 1 tane kabak 1 tane acısız biber hepsini 40 dk haşlayın içine 2 dal maydanoz atın pişince robotta çekip iki gün verin eminim köpeğiniz nefes almadan yicek. ben oğluma yapıyorum ve bir ara evde mama yoktu sipariş gelene kadar 5 gün bu tarifi verdim gözle görülür derece kilo aldığını farketmiştim. umarım sizde de işe yarar. kolay gelsin şimdiden :)

JonkiLife
JonkiLife

1903

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Tartışmaya gerek yok :)

JonkiLife
JonkiLife

1903

Cevabının için teşekkür ederim. Yağ oranı fazla değil içinde yağ yok zaten su var suyunu akıtıp veriyorum ve balık yağ oranı düşük. Protein ağırlık beslenirse kilo alıcağını düşünüyorum biz insanlar gibi. Egzersizlerini aksatmıyorum zaten. Sadece şunu merak ettim ton balığı zararlımıdır diye

cahitsel
cahitsel

712

buarada light ton balığı zayıflatmaz insanlar için sadece hafifleştirilmiştir insanı bile zayıflatmaz ki. sadece sağlıklıdır yağlıya göre.

Gofretsla
Gofretsla

116585

Kilo almasını istiyorsanız neden light veriyorsunuz? Zayıflamasına sebep olur. Üstelik ton balığında yağ oranı fazla zararlı köpeğinize

Gofretsla
Gofretsla

116585

Cahitsel bana takıntınız mı var? Yeter! Uğraşmayın artık! Her cevabıma Bir karşılık?

Gofretsla
Gofretsla

116585

Çok vermeyin zararlı olabilir sonuçta insan gıdası

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1381 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR