Kedi Oyuncakları

bdurcak
bdurcak

1407 Puan

herkese merhaba. pesmet para verip aldığımız hiçbir oyuncakla oynamıyor evde kendi yaptığımız veya hiç alakasız bir şeyle bıkmadan usanmadan deli gibi oynuyor. sizin de böyle işlevi farklı kedi dostlarınız için çok iyi oyuncak görevi gören eşyalarınız var mı? varsa nelerdir biraz tavsiye verelim birbirimize. biz evdeki iplikleri kullanarak ponpon yapıp uzunca bir ipe bağladık sarkaç gibi sallıyoruz inanılmaz oynuyor. bir de soda kapağı ile parkede oynaması var ki alt komşumuz bizden nefret ediyor.... sizin de bu tarz alternatifleriniz varsa yazarsanız hep birlikte faydalanalım :)

5 CEVAP

Mervd
Mervd

1802

Benim kedim çorap ve siyah lastik tokalara bayılır . Çorabı top gibi yapayım aşırı güzel oynar. Ama en sevdiği siyah lastik toka onu yakalamayı elleriyle itekleyip oynamayı çok sever deneyebilirsiniz . Bildiğimiz peçeteyi top gibi elde yuvarlayıp atınca da seviyor . Bunları sever aldığım oyuncakları hiç oynamaz :) ama bazı arkadaşlar kedi otlu oyuncakları alıyor onlara daha çok yanaşıyorlar deneyebilirsiniz. Arkadaşımın kedisi makyaj süngerini çok seviyo onla oynuyo :))

Firuzecik
Firuzecik

12820

Pipet ve küçük süt kapağı.

Alperen07
Alperen07

115858

Çorap delisi bir de seccade saçaklarına bayılır ve minnak yumaklar yapıyoruz ona onu da seviyor biraz tembel ve ağır abi modunda olduğu için totosunu kaldırıp pek oyun oynamaz en sevdiği oyun saklanıp beni korkutmak bacağıma sarılmak

Pretty
Pretty

4446

Bizimki ipe bayiliyoor

eylu
eylu

3126

Bizimkiler ip halı gibi şeylerle oynuyorlar.Kabuklu cevizle oynayıp koşturmaya da bayılıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 267 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR