Kedim Gerçekten Isırıyor

ecetpc
ecetpc

927 Puan

kedim artık neredeyse 4 aylık oldu ve dişleri gerçekten acıtıyor bugun birinin kolunu kanattı nasıl vazgeçireceğiz

3 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Büyük ihtimalle elinizle oynatıyormuşsunuz. Öncelikle bunu kesinlikle bırakmanız gerekiyor. Elinize yakın olacağı oyuncaklar yerine olta oyuncakların tercih edin, ısırdığında canınızın yandığını oyunu bırakarak ve bir ses çıkararak belli edin.
Anne kediden ve kardeşlerinden erken ayrılan kediler için bu davranışlara sık rastlanıyor. Bu yüzden yavru kedi sahiplenildi isteniyorsa en güzel yaşın 5 ay sonrası falan olduğunu düşünüyorum. Uygulayacağınız yöntemlerle zamanla azalır büyük ihtimalle ısırma huyu. Çat kesilsin istiyorum bu ve ikinci kediye maddi, manevi uygunum diyorsanız ona ısırmanın can yakacağını, oyunun bitmesine sebep olacak bir şey olabileceğini öğretecek ikinci bir kedi sahiplenmek çok güzel olur onun için.

Durilila
Durilila

206

Benimde kedim çok ısırıyordu bizleri. Bazen dişleride kaşınıyordu sanırım. Eğer oyun zamanında seviyorsanız onu ,oyun zannedip ısırıyordur belki. Ben kedim beni ısırdığı zaman bir peluş oyuncak veriyorum. Onu ısırıyor . Bunun için YouTube'ta videolar var . Onlari izlerseniz daha iyi bilgilenebilirsiniz. :))

alabalik32
alabalik32

13406

Her ısırdığında yüksek sesle hayır diyin uzaklaşın yanından veya yine hayır diyerek alın onu odadan dışarı koyun. Bir süre sonra anlıyorlar. Bir kaç daha ısırır. Oyun sanıyorlar çünkü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 349 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR