Erkek Kedi Kızgınlık Döneminde Eş Seçer Mi

MARYYY
MARYYY

264 Puan

Merhabalar bir tane 8 aylık Erkek bir tane de 9 aylık dişi kedimiz var pandemi sebebi ile kısırlaştırma için veterinere gidemedik. Erkek kedimiz tahminimizce kızgınlık döneminde ancak evde ki kediye değil kardeşimin 6 aylık dişi kedisinin peşinde koşuyor. Evdeki diğer dişi kedi ile hiç alakası yok. Bu normal bir durum mudur?

4 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Diğer kedi kızgınlığa girmemiştir. Yavru girmiştir. Bir an önce kisirlastirin. Eğer corona değilseniz kisirlastirmamak için bir nedeniniz yok. Klinikler hala çalışıyor ve operasyon yapılıyor. 6 aylık hamile kalırsa sonu kotu bitme ihtimali çok yuksek. Daha yavru lütfen kedilerinizi bir an önce kisirlastirin ve veballerine girmeyin. Diğer kedi de iki gün sonra kızgınlığa girerse 10 tane yavru kedi ile ugrasirsiniz.

ferhat05
ferhat05

15802

Kendi çapında seçmiş bir dişi. Diğer dişi kediniz de kızgınlıkta olabilir (6 aylık). 6 aylık kediniz koku bıraktıysa erkek kedi onu isteyebilir. Kedinizi kısırlaştırmanızı öneririm. Pandeminin bitmesini beklerseniz. Sizin bir sürü torununuz olur.

MARYYY
MARYYY

264

Kısırlaştırma ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ancak şu anda evde ki herkes covid olduğu için ne yazık ki böyle bir seçeneğimiz yok.

sforselin
sforselin

119776

Iyileşme sürecinizin sonuna kadar bence ayrı odalarda tutabilirsiniz. Normal şartlarda asla bı kedi için bunu tavsiye edecek biri değilim ama çiftleşir ve hamile kalırlarsa, bir sürü ölü yavru kediniz olur şu andaki 3 sağlıklı yavrunun aksine.
Bazı klinikler eve de hizmet verebiliyor. Yakın klinikleri arayıp bilgi alın bence. En azından erkek kediniz için şu an yaptırılabilir bu ameliyat. Iyileşme süreci uzun sürmüyor erkeklerde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 329 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR