Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Selam arkadaşlar. Maalesef N&D çok pahalı ben henüz liseliyim :) ve alamıyorum. Çok güvendiğim bir petshop var çoğu mamayı satıyor paketiyle de satıyor açık mama da satıyor. N&D kitten açık mama alacağım. Zaten orijinal paketinde duruyor mama ve açıp kapatırken iyice kapatıyorlar. Çok tatlı tesettürlü bir hanımefendiyle bir yetişkin beyefendi birlikte işletiyorlar. Dürüst insanlara benziyorlar. Almayı düşünüyorum zaten mamanın şekline vs. bakacağım son kullanma tarihine de bakacağım. Sizce almalı mıyım? Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ah ah o çok tatlı hanımefendi ve beylerden neler çıkıyor bilmek istemezsin :) içine sindiyse alıp dene madem. Orijinal mamanın tanesi nasıl iyice bir incele ama internetten.
Bir de Kilosunu 65 TL dediler
Merhabalar.Size o dükkan hakkında bi yorum yapamam tabi ama baska bir şey önerebilirim.M i y a v v d ü n y a s ı n d a n d az tahıllı mama 1.5 kilosu 100 lira.abonelik alıp bir kere aldıktan sonra üyeliği iptal edebiliyosunuz.Ben özellikle farminaya mail atıp orjinal mi değil mi diye teyit atmiştim . Bunu da düşünebilirsiniz bence aynı fiyata geliyo :))
Daha çok cevap lütfen:)
Petshoptan açık mama almak yerine veteriner kliniklerinden de alabilirsiniz ben ilk önce paketli orijinal hills kitten kullanıyordum büyüdükçe mama ihtiyacımız arttı ve açık hills almaya başladık kilosunu 60₺ den alıyoruz ve hiçbir fark yok orijinalinden, doktorumuza da güvendiğimiz için gönül rahatlığıyla alıyoruz.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.