Kedim Tuhaf Hareketler Sergiliyor

Verdatrtp
Verdatrtp

13066 Puan

Erkek kedim 3 gündür çok değişti ordan oraya koşuyor enerjisi arttı gibi tabii bu iyi bir şey ama asıl konum 3 gündür bana gelip patileri ile yoğurma hareketi yapıyor sonra birden yüksek sesle uzun uzun miyavlamaya başlıyor normalde hiç sesi çıkan bir kedi değildir böyle bağırmaya başlayınca şaşırıyorum ayrıca bugün geldi koluma o malum şeyi yapmaya çalıştı kolumu çekince de yine bağırmaya başladı. Kedim henüz 5 aylık olacak ve 15 aylık olana kadar kısırlaştırma düşünmüyorum. Üstelik Scottish ve British cinsleri daha geç olgunlaşıp, kızgınlığa giriyorlarmış henüz 5 aylık kedi bu kızgınlık değilse nedir ne yapmalıyım :/

2 CEVAP

Kızgınlığa girmiş gibi gözüküyor. Bizim kediyi kısırlaştıramıyoruz maalesef veterinerimiz dayanıksız olduğunu ve ameliyatın onun için riskli olduğunu söyledi, farklı narkoz türleri ile yapamaz mıyız diye araştırdık ama sonra riske girmemeye karar verdik. Bu sebeple veterinerimiz bize stres azaltıcı bir malt verdi kızgınlık hissettiğimizde onu kullanacağız.

alabalik32
alabalik32

13406

Benimki de 10 aylık olacak British Shorthair. Yoğurma hareketi diyince patilerini bastıra bastıra değil mi?. Benim ki o hareketi yapıp cep kısmı bele yakın yerimden sabah akşam beni emiyor. Sabah kalktığımızda resmen bağırıyor beni yatırana kadar illa ki emecek. 10 aylık olacak bende takipteyim kızgınlığı girer diye ama hiç bir belirti yok. Yaşından önce kısırlaştırmayı düşünmüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 390 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR