Kısır Kedime Orijen Six Fish

NURSENA123
NURSENA123

5159 Puan

hareketli bir kedim var oyununu da oynatıyorum kısır olduğu için üriner sisteminde veya kilosuna zarar verir mi ya bide ben mama da çok kararsızım aslında 2. kediyi de düşünüyorum ama ailemin verdiği paranın üstüne eklersem hallederim diye düşünüyorum ne diyorsunuz

3 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Orijen 1 ay kullandım o sıra kilo aldı ama fazla değil. İdrar yollarında da problem yasamadik uzun zamanlı kullanımda ne olur bilemem.

NURSENA123
NURSENA123

5159

...

BurcuAlexx
BurcuAlexx

103789

Eğer kedinizi kısırlaştırmışsanız, kısırlaştırılmış kedi mamasına geçmenizi öneririm. Çünkü kısırlaştırılmış bir kediye normal yetişkin kedi maması verilirse hızlı kilo alabiliyorlarmış. Ama orijen güzel bir mama. Ben köpeğime orijen ve acana denemiştim ancak 17 kilosunun fiyatı 700-900TL kadar artınca N&D'ye geçtik. Çünkü hem içeriği iyi hem de fiyatı daha uygun. Ben sizin kısırlaştırılmış kedi mamasına geçmenizi öneririm. Marka olarak Acana, Orijen, N&D, öneririm. Daha uygun fiyatlı arıyorsanız eğer Prochoice, Brit Care, Hills, Mystic veya Virbac olabilir belki. Ama virbacı veterinerde bulabilirsiniz en fazla, belki internetten isteyebilirsiniz vs.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 313 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR