Yavru Kediye Yetişkin Maması Versem Olur Mu

Asgun
Asgun

496 Puan

Kedim 6 aylık. Normalde bonacibo kuru yavru kedi maması veriyoruz ve internetten alıyoruz. Sipariş verdik fakat en erken cuma gelir diyorlar. Ben de başka bi mama aldım ama markette sadece formix diye bir marka vardı. Yetişkin maması sadece 4 5 günlüğüne onu versem zararı olur mu?

4 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Yavru ve yetişkin mamaları arasindaki fark yavru mamaları büyümeleri için gerekli olan besinlere daha çok yer veriyor. Birkaç günlük kullanımda birşey olmaz ama normalde yavru kullanmanız daha iyi.

Durilila
Durilila

206

Merhabalar ben zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ben de yavru kedimde yetişkin maması kullandım ve bir zararını görmedim. Sanırsam fazla tuzlu olmazsa sorun olmuyordu. :))

TinaTina
TinaTina

5879

Bende sokaktaki yavru kedilere enjoy yetişkin mamasi veriyorum çünkü ucuz mamalar arasında en çok sevilenlerden biri de enjoy, kullanali 2 hafta oldu ve bir zararını görmedim, siz de yavru kediye yetişkin mamasi verebilirsiniz bence (:

sforselin
sforselin

119776

Yavru kedi için yeterli kaloriye, protein değerine sahip değil yetişkin mamaları. Boyutları büyük diye de yemek istemeyebilir. Anı mama değişimleri de ishale sebep olabilir. Bunları bilerek geçici süreyle kullanabilirsiniz tabii. Kısa sürede büyük çaplı bir zararı olmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR