Kedimi Veterinere Nasıl Götürebilirim?

EsraDogan2020
EsraDogan2020

1502 Puan

Kedimi box a koyup veterinere götürmek istiyorum ama çok korkuyor nasıl sakince yapabilirim bunu? Zar zor box a koyuyorum ama çok zorluyo yani çıkıp kaçabilir ya da çok stres olduğu için telaşlanıyorum. Yardımcı olbileceklere şimdiden teşekkürler.

6 CEVAP

Hennessy
Hennessy

814

ödül mamasıyla kandırabilirsiniz başka çare olarakta box değilde şeffaf taşıma çantaları var kaçması imkansız çoğu kedide seviyor girmeyi bunlar olmazsa da zorla sokucaksınız yapabilcek bişey yok iyiliği için :(

Zeynepulku
Zeynepulku

125711

Box sürekli bulunduğu yerde olsun içine yumasak bir şey serin isterse orada yatsın içine girince ödül maması verin. Klinige giderken degilde alismasi icin gun icinde ara aira İçine sokun mama verin, boxu artik veteriner hekimler iğneyle değil mama ile bagdastirmasini sağlayın. Benim boxum her zaman kedimin bulunduğu yerde durdu, sürekli içine girip çıktı, orada uyudu, su an dolabın üstüne uyuduğu için hem yatağı hem boxun dolabın üstünde.

sforselin
sforselin

119776

Şeffaf çantanın tam aksine aslında kutunun üstüne bir örtü örtmeniz daha iyi olur. Içine girdiğinde de ödül maması vs verebilirsiniz. Kısa süre için yapılabilecek şeyler bunlar. Dönüşte de box'ını mutlaka yıkayın.

Pretty
Pretty

4446

Taşıma kutusunun içine rahat bir örtü koyun ve oraya biraz mama koyun

yagmurryamaan
yagmurryamaan

4263

Ben box u yatağımın yanına koydum.Yazın her gün içinde uyuyor.O yüzden daha kolay giriyor yadırgamıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap