Bonacibo Mu Mystic Mi?

Casenkal
Casenkal

612 Puan

Anket

Bonacibo
(13 oy)
Mystic
(29 oy)
Toplam (42 oy)

Arkadaşlar fiyatları çok yakın bonacibo taze oluyor diye onda kaldı aklım sizce hangisi?

6 CEVAP

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Ben 2 ay Bonacibo kullandım hiç sıkıntı olmadı. Tüyleri parladı, tüy dökümü azaldı, kakasının kokusu azaldı. Fiyat Performans olarak da iyi. Mystic kullanmadım ama kullanıp çok fazla kedisi ishal olan var.

Deniz00
Deniz00

943

ikisini de hiç kullanmadım ama bonacibonun uzun süreli kullanımda sağlık sorununa yol açtığını bir kaç kişiden duydum.

Sulecrn
Sulecrn

14129

Ikisini de kullandim bonaciboyu 2 ay mystici ise 1 ay bonciboda hiçbir sorun yoktu fakat bu sitede bir sürü " uzun süreli kullanimda idrar yolu hastaliklari yapıyor " gibi yorumlar gördüm ve riske atmak istemedim. Mytsice geçtik onuda kedim bayılarak yedi. Bazi kedilerde ishal yapıyormuş bunu denemek için instagram sayfalarindan 8 tl ye numune alabilirsiniz. Etkilerine gelecek olursak tüyleri yumşacık oldu. Maalesef mystici de birakmak zorunda kaldik tavuklu olduğu için( kedimde alerjik reaksiyon yaptı tavuklu şeyler mytsicden kaynakli değil). FELİCİA kuzulu kittene geçtik. BÜTÇEn bunlarla sinirliysa eğer felicia da çok guzel mama hatta bonacibodan ve mystic dende iyi.

evilrat
evilrat

729

Bonacibo kedimde de köpeğimde lokal tüy dökümü yaptı. Yuvarlak yuvarlak minik kellikler oldu vücutlarında. Sonra köpeğimde alerji ve mantar yaptı kuzu etli olmasına rağmen. Mystic kedilerimde aşırı sulu ishal yaptı. Mystic'den önce Cat Chow kullanıyorduk ama kısır maması sadece tavuklu olduğu için Felicia'ya geçiş yaptık. Kısır değilse Cat Chow kullanabilirsiniz.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Bonacibo kesinlikle. En azından içeriğini açık açık yazıyorlar. Mystic gibi doğruluğu bile belli olmayan içerik girmiyorlar. Mystic fiyatında bir mamanın içeriğinde yüzde 50 et olması İMKANSIZ

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Bonacibo uzun süreli kullanım için riskli bir mama
Mystic içeriği güvenilir değil diyorsunuz ama bonacibonunkinin doğru olduğu ne belli? Biz kendimize verilen içeriklere göre karşılaştırıriz kime güveneceğine soru sahibi karar verir.
İçeriğe bakarsak kediler için mystic daha iyi büyük ırk olan ve eklem desteği gereken köpekler için ise yavrulukta bonacibo kullanmak daha mantıklı ama yinede uzun süreli kullanılmamalıdır. Bu tamamen benim görüşüm eleştiriye açıktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1901 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR