Köpek Ulaması Nasıl Durdurulur?

sisisnm
sisisnm

185 Puan

Merhaba arkadaşlar bir rottweiler köpeğim var.. Ve gece gündüz demeden uluyor,şunuda söyleyeyim ezanda ulamıyor arkadaşlar.. Bahçede kalıyor ve kocaman bir klubesi var onu oynatıp enerjisini attırdıktan sonra klubesine koyuyoruz ve biz gidince ulamaya başlıyor,Birde bir sağlık problemi yok.. sonra gece 3,5 sabah 6,7 öğle 13:00 akşam 17:00 derken ulamaları bitmiyor.. Araştırdım biraz uladığında yanına gitmeyin dedi çoğu kişi gitmedim yanına ama nafile yine susmadı,etrafımızda apartmanlar var ve böyle giderse komşular şikayet etmeye başlayacak.. Bu konu hakkında bilgili olan biri yardımcı olabilirmi lütfenn.. Gece 3'ten beri uyanığım. Ulmasından dolayı.. Ve bu 2 aydır devam ediyor.. köpeğim neredeyse 4 aylık olmak üzere

4 CEVAP

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Köpek Uluması Genellikle Hastalık, Gürültü, ya da ayrılık kaygısından kaynaklanır. Ezana tepki vermiyorsa, Hastalığı da yoksa demek ki sizi yanında istiyor. Daha fazla vakit geçirin.

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba, köpek arkadaş yetişkinse günde minimum 3 defa dışarı çıkararak, bu dışarı çıkmalarda koklayarak keşfetmesine izin vererek, köpek kankayı strese sokmayarak onun geceleri rahatça uyumasını sağlayabilirsiniz. günde 6 km yürüyüşle düzenli bir egzersiz programı oluşturursanız köpek arkadaş çok rahatlayacaktır, uluma ihtiyacı duymayacaktır.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Ailesinden erken mi ayrıldı?
Kaç aylıkken sahiplendiniz

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kopekten cok anlamam ama klubede baglı yasasam ben de ulurdum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 413 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR