Ödül Maması

merhaba 1 yaşında sarman kısır bir erkek kediye sahibim. ona dreamies ödül maması aldım. ısırmamayı öğretmek istiyorum. bugün ilk denememi yaptım. elimi ona uzattığımda ısırmaya çalışıyor zaten direkt. hayır diyerek bir süreliğine durmasını sağlıyorum sonra da bir tane ödül maması veriyorum. bunu ard arda üç kere yaptım. ama kafama bir şey takıldı. ben bu şekilde yaparak sanki ona ısırdığı için mama veriyormuşum gibi algılar mı? bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa farklı bir yöntem mi denemeliyim? şimdiden teşekkürler.

11 CEVAP

gulatakan
gulatakan

107188

Elinizi isirdiginda,isircak gibi olduğunda oyuncağa yönlendirip yormalisiniz.mesela kedi oltası.yakaladiginda da ödül maması verip tekrar oyuncakla oynatıp yormaniz gerek.sizin yaptığınız yöntemle ödül için gelip issirabilir.odul maması için de refleksin cold&flakes var ya da meo sıvı ödülleri.cok daha sağlıkli içeriği temiz oneririm

çok teşekkür ederim. deneyeceğim. evet bu mamayı zaten tekrar almayı düşünmüyorum. sadece denemek istemiştim. öneriniz için de tekrar teşekkürler.

ben şimdilik ishal gözlemlemedim ama uyardığınız için teşekkür ederim

Tengu
Tengu

14308

Bu mama bizi çok fena ishal yaptı haberiniz olsun

alabalik32
alabalik32

13406

Parmak ucuyla veriyorsanız haliyle yemek için ısırabilir. Avuç içinde verin. Ödül maması ile ısırmamasını öğretemezsiniz. İsırınca verec ek sanar kediniz.
Ben ödül maması ila ismini otur demesini birde öpücük vermesini öğrettim.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

İşe yarayacağini düşünmüyorum ben. Çünkü kediniz mamayi büyük ihtimal hem ısırma hem isirmayı birakmayla bağdaştıracak.
İsir- ısırmayı bırak - mamayi al.

alabalik32
alabalik32

13406

Isırdığında asla ödül mamasını vermeyin. Isırırsam verecek sanar. Isırmaya kalktığında gidin yanından uzaklaşın. Ödülüde vermeyin. Keşke buradan video paylaşabiliyor olsaydık. İzlerdiniz :))

alabalik32
alabalik32

13406

Benimki Dreamies in somonlusuna deli oluyor. Uzun süredir de alıyorum.

yok avuç içimde veriyorum da normalde de ısırıyor zaten ama sert bir şeklide hayır dediğimizde bir süre bırakıyor. belki hayır diyerek bıraktırabiliriz. bu arada kedinizin öpücük vermesi çok hoşuma gitti :)) ben de pati vermeyi falan öğretmeye çalışayım bari. en azından elimi uzattığımda ısırmak yerine pati verir :)

Cevabınız için teşekkürler. Şu an pati verdirmek için kullanıyorum mamayı zaten :)

söylediğiniz şeyi deneyeceğim. bir de olsun zaten kafamda canlandı video :)) ben de somonlu aldım çok da beğendi fakat bu paket bitince yeni bir şey denemeyi düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 590 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81553 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR