Kedinin Gözünün Biri Diğerine Göre Daha Farklı

Ryhn17
Ryhn17

184 Puan

Bahçeme gelen uzun süredir baktığım sokak kedisinin gözünün birinin rengi daha koyu ve gözünde arada bir beyaz tabaka çıkıyor hatta göz bebeği diğerine göre de daha büyük.


6 CEVAP

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Veterinere götürün.

Leylikak
Leylikak

1326

Buna benzer bir durum benim kedimde de oldu yakın zamanda. İlk çay yaptım baya geçti ve sonra dayanamadigim için veterinere gösterdim ilaç verdi . Şuan çok az kaldı. Büyük ihtimalle iltihap kapmıştır. Göz beyazı kızarmış durum da mı?

uveysuveys
uveysuveys

1263

ben de iltihap olabileceğini düşündüm ilk çay ile sterilize etmekte fayda var keşke vet görebilse ama durumunuz yoksa bir şey diyemeyeceğim, hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama belki belediye vetinin görmesi bir yarar sağlayabilir, şimdiden çok geçmiş olsun yavrucağa

Ryhn17
Ryhn17

184

Kedi evcil değil sokak kedisi ve biraz agresif, gözüne ne olduğunu merak ediyorum veterinere götürmek için durumum da yok maalesef.

Tengu
Tengu

14308

Veterinere götüremiyorsanız terramycin göz merhemi alıp sürebilirsiniz
ayrıca günlük çay demiyle ya da papatya çayıyla silin iyi gelir

ferhat05
ferhat05

15802

Böyle durumları yaşıyan arkadaşları görmüştüm. Ama ne olduğunu hatırlamıyorum. Uzman veterinere danışılmalı ama durumunuz yoksa yapıcak bir şey yok. Belediye veterinerine de teslim etmem ben olsam. Sokak kedisi olunca da insan bir şey diyemiyor kendimden biliyorum. Sorumluluk almak zor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 342 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR