Kedi Maması

Littlecats
Littlecats

1599 Puan

Anket

Hill's
(7 oy)
Pro Plan
(3 oy)
Royal Canin
(2 oy)
Toplam (12 oy)

Tavuk eti (%20), kurutulmuş kanatlı proteini, pirinç, buğday gluteni unu, hayvansal yağ, mısır, mısır gluteni unu, bezelye proteini konsantresi, mısır nişastası, kurutulmuş yumurta, mineraller, sakatat, mayalar, balık yağı, kolostrum (%0.1).


Bu mamanın içeriği iyi mi?

12 CEVAP

Denedim zaten iyi gelmedi daha ne yapabilirim sürekli ishaller ve küçükler küçük oldukları halde yetişkin az tahıllı mamalarını bile denedim olmadı zaten ndnim tavukludan başka yavru kedi maması yok. Biraz daha büyüyüp gelişimini tamamladıklarında ndyi tekrar deneyeceğim. Ben burda marka kötülemiyorum her mama her kediye iyi gelmiyor demek istiyorum. Demek istediğimi anlamamışsınız.

Malesef gelmedi ben anlatamıyorum kendimi probiyotik, şurup, kefir, ev yapımı yoğurt her şeyi kullandık elimde baya pahalı olan probiyotik gold var onunla bile düzelmedi. Mama değiştirince kakaları düzeldi. Küçük oldukları için sindirim sistemlerine ağır gelmiş. Kakalarından örnek bile alındı acaba başka bir problem var mı diye. Büyüdüklerinde yine şans vereceğim diyorum zaten ben de içeriği ndye göre daha kötü olan mamalar yedirmek istemem sonuçta.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

ND her kediye niye iyi gelsin ki hepsinin farkli bir dayanıklılıgi farklı hassaslığı var ND iyi bir mama diye ND deneyip durmaya gerek yok diğer mama iyi gelmiş ve ondan memnunsunuz ona devam edin büyüdüğünde ND denersiniz memnun kalırsanız devam edersiniz kalmazsanız eski şekilde devam edin.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Soruya gelince proplan da hills de rcden daha iyi. İkisini de deneyin memnun kaldığınız mama ile devam edin

Littlecats
Littlecats

1599

güncel

Littlecats
Littlecats

1599

nasıl yani buraya gelip acana, bilmemne öneren kişilerin bu konuda bilgisi yok mu? niye kimse cevap yazmıyor? ha kimsenin bilgisi yok ise niye başkaarına mama öneriyorsunuz?

Ya açıkcası ben içerik falan pek bilmiyorum bilip bilmeden yorumlamak istemem. Ben kedilerim geldiğinden beri nd kullanıyordum içeriği güzel diyordu herkes. Güzel zaten içeriği ama baya ağır geldi kedilerime ishal ve alerji yaptı. Baya yumuşak kaka sorunu yaşadık ağır geliyormuş meğersem. Acana orijen almaya korktum açıkcası. Tanıdığımız olan veteriner ilk hills klinik maması verdi 1 ay onu yediler kakaları falan baya düzeldi. Daha sonrası içinde az tahıllı bir mama önerdi. Hillside nd gibi normal yediler o kadar iştahlı değil yani. Benim kediler güzel mamaya gelemedi açıkcası ben proteinle kendim destekleyeceğim. Deneyerek öğrenmek en iyisi :) mamalar yüzünden kafa kalmadı hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum artık :)

zibityus
zibityus

11845

nd nin bir tane mi maması yok ki diğer çeşitlerini deneyebilirdiniz

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Bu Mamaların hepsi Kötü bence. Mystic deneyin içerik olarak daha iyi ama kediniz hassas ise ishal sorunu olabiliyor.

zibityus
zibityus

11845

bence nd her kediye iyi gelir buna pek anlam veremiyorum, kaliteli mamanın her kediye iyi gelmesi gerekir. belki probiyotik takviyesi vs yapsaydınız bir kaç hafta içinde sindirim sistemi güçlenirdi

ahsenyildiz
ahsenyildiz

12476

hills ve ND önerim

ahsenyildiz
ahsenyildiz

12476

hills ve ND önerim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 509 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80560 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR