İçerik

Littlecats
Littlecats

1599 Puan

Merhaba az önce petlebide okuduğum bir soruda N&D mamaların içeriğinin değiştiğini yazmıştı birisi. Bu ne kadar doğru? Bilgisi olan var mı çünkü ben de kedime N&D kullanıyorum eğer gerçekten içeriği değiştiyse başka mamaya geçiş yapacağım. Aslında zaten N&D'den memnun kalmadım ve başka mamaya geçiş yapacaktım ama araştırırken TEKRAR N&D'nin en iyi mama olduğuna karar verdim ve değişim yapmayacaktım. Şimdi karşıma bu çıktı doğru mudur?

11 CEVAP

yokistead
yokistead

104161

Senin kafan karışmış bence. Sürekli Royal övüyorsun ama nd kullanıyorum diyorsun. Pet fooled da hayvan besleme uzmanları nd önermiyor yazıyorsun ama inatla nd vermek için uğraşıyorsun cidden çözemedim sizi. Burdakilere göre hareket edeceksen niye pet fooled da önermiyorlar diyorsun :) hadi dedin kendin niye nd veriyorsun :)

yokistead
yokistead

104161

:)))) çok komiksin ne diyeyim. Nd'nin içinde gerçek et var diye kullanıyorsan niye millete nd önermiyor uzmanlar diye yazıyorsun. Yormayın insanı ya valla okurken bunlar neyin kafasında diye düşünmekten yoruldum.

Littlecats
Littlecats

1599

kesinlikle çok güncel

aylinceyda
aylinceyda

14282

Bahsettiğiniz soruya değişme olma ihtimali hakkında ben yanıt vermiştim. Aldığım son 2 paketin ambalajı ve içerik kısmı farklıydı. Başlığı açan kişide de aynıydı durum. Şimdi Farmina’ya mesaj attım, geri dönüş yaparlarsa sizi de bilgilendireyim.

aylinceyda
aylinceyda

14282

%28 kurutulmuş tavuk yerine %28 susuz tavuk proteini yazıyorsa mamanızda muhtemelen sizinkinin de içeriği yeni olandır.

Littlecats
Littlecats

1599

Biz açık mama alıyoruz bu yüzden içindekileri okuyamıyorum tabii ki internetten baktım araştırdım eğer gerçekten %28 kurutulmuş tavuk yerine %28 susuz tavuk proteini yazıyorsa royal caninden bir farkı kalmadı ben önceden kedime rc. kullanıyordum fakat içinde hiç et olmadığı için bu mamaya geçmeye karar verdim yoksa rc. den memnunduk eğer gerçekten içeriği değiştiyse acilen mama değişikliği yapmam lazım. Peki bütün mamaların içeriği mi değişti?

aylinceyda
aylinceyda

14282

İçerik bakımından yine Royal Canın’dan daha güzel. Vitamin değerleri, taurin, et ve içerisindeki diğer gıdalar açısından. Mesajıma cevap bekliyorum, o zaman sizi bilgilendireceğim. Brit Care Hypo-allergenic serisinin içeriği de güzel. İçerikler gerçekten değiştiyse eğer o mamaya göz atabilirsiniz.

Littlecats
Littlecats

1599

Teşekkürler.

Littlecats
Littlecats

1599

Az önceki soruya yazdığım cevaba bakarsan anlarsın

aylinceyda
aylinceyda

14282

“Merhaba, ambalajlar yurtdışı tarafından güncellenmektedir, paketlerin en güncel halini görmek için sitemize bakabilirsiniz. Yeni paketler geldiğinde eski paketlerde hala piyasada olduğu için bu şekilde denk gelebiliyor.” ve susuz tavuk proteini hakkında “Yurt dışı kaynaklı çeviri hatası oluşmuş kusura bakmayın. İletiyoruz ilgili birimlere.” Farmina bu şekilde geri dönüş yaptı.

Littlecats
Littlecats

1599

Evet uzmanlar önermiyor, yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama zaten uzmanlar kuru mamayı önermiyor?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 479 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR