Gimcat Vs Vet's Plus

ferhat05
ferhat05

15802 Puan

Çoğunlukla Gimcat öneriliyor ama Gimcat multivitamininde laktoz var. Maltı hakkında da "kedim sevmedi, yemiyor" tarzı yorumlar var.
Vet's plus'ın maltında da karamel var. Şu an vets plus maltı var bizde ve yağ tarzı bir şey çıktı içinden. Ondan sonra kedim severek yediği malt macunu yemedi hiç. Siz ne önerirsiniz?

6 CEVAP

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Zoovital bence fiyat olarak harika içeriği de kötü değil ben aldım ama çocuklarım pek sevmedi... Gimcat alacağım gibi bundan sonra

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

Beaphar olabilir

ulkuaydnn
ulkuaydnn

2826

Ben gimcat kullandım gayet güzel yedi bitirdi, şimdi de Vets plus a başladık 1 haftadır üç günde bir veriyorum serin yerde kaldığı için macundan biraz katı kıvamda, o kadar iştahla yiyor ki anlatamam. Önceki formülünde kolza yağı varmış bu yağ kediler için çok sıkıntılı ama şu anki formülünde yok şeker konusuna gelecek olursak da no sugar yazıyor üzerinde zaten. Karamel var evet bu benim de kafama takılmıştı şimdilik çok şükür bir sıkıntı yok tavsiye ederim.

Denizygt
Denizygt

11024

Bizde gimcat tan trixie nin maltına geçtik içeriğide çok iyi kızımda çok seviyor

nurrrgll
nurrrgll

2240

içerik karşılaştırması yapmıştım kendim vets plus içerik olarak daha bol geldi bana şuan onun multivitaminini ve maltını kullanıyoruz. gimcatinde bağırsak için olanı kitten paste ve taurine paste kullanıyoruz

ferhat05
ferhat05

15802

Zoovital çok beğenilmemiş zaten bazı kediler tarafından. Multivitamininde de pek az vitamin var. Gimcat dediğim gibi laktoz içeriyor. Kararsız kaldım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 460 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR