Köpek Ödül Maması Önerisi

Köpeğime ödül maması alacağım, hangi marka önerirsiniz? Brit mi, Gimdog mu, Pedigree mi? Hangisi ödül maması olarak daha iyi

15 CEVAP

Minnoosss41
Minnoosss41

2262

Bu arada odul ile ogun arasindaki farkında anliyolarlar öğün başka ödül baskadir egitmenler bile odul mamasiyla öğretim yapiyolarlar zaten cok aşırı verilen birsey degil sadece yaptigi iyi seyler icin hemen verin yaptigi seyin iyi bisey olduğunu pekistirsin

Petlover34
Petlover34

103334

Hayatta kalmak için yiyorlarsa sokak köpeklerine geçen bir mama aldım pawsdog mu ne yediremedim. Goody de yemiyorlar. Enjoy trendline seviyorlar misal. Bunun sebebi sadece koku olamaz herhalde.

zibityus
zibityus

11845

konu bu değil mehmetcim başka zaman onu da konuşuruz ikimiz

FerayeG
FerayeG

103021

Burası yine karışacak gibi :)) dikkat ettim nerede mehmet beyle baran bey var muhakkak o soruda olanlar oluyor :)

zibityus
zibityus

11845

ben önermem kullanmanızı çünkü köpeğin öğün ile ödül arasındaki farkı anlayabilecek bir kabiliyeti olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de ödül olarak verilen yemekleri yemesinin sebebi hayatta kalma bağlantısı ile ilişkili. bu da köpeği istismar etmek oluyor. ödülsüz komutsuz da köpekle yaşanıyor bunu öğreten anlatan kral köpek ailesi var bir göz atmanızı öneririm.

Minnoosss41
Minnoosss41

2262

Ben reflex game chicken kullaniyorum cok da seviyor tavsiye ederim bazi komutlari o sekilde ogretebilirsin

Puannti
Puannti

103086

Ben ödül maması değil de kemik türleriyle kurutulmuş oğlak paça, dana ciğer var onlarla ödüllendiriyorum. Oyalanması için de birebir.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

@Minnoosss41 geçmiş olsun. Sebebini sormayın yakında anlarsınız

zibityus
zibityus

11845

çok aşırı verilen bir şey değil mi :D aynen kesin öyledir hiç aşırı verilmez günde 5 10 tane en fazla :D. ödül dediğimiz şey de köpek için bir beslenme kaynağıdır köpek lezzetli diye yemek yemez tat alma yetisi bizimkinin binlerce kat altındadır verdiğiniz bir mamayı yemesinin sebebi hayatta kalmaktır, yani ödülleri de tadı için değil hayatta kalmak için yiyor yemezsem hayatta kalamam diye düşünüyor olabilir. ayrıca köpek zihnin de ormanda yaşıyor ve ormanda kimse kimseye ödül vermez. ekstra olarak ödül de bir cezadır bir şeyi yaparken bunu iç motivasyonla yapması gerekir dışarıdan bir motive edicinin olaya katılması ona ceza vermek kadar zararlıdır bunlar hakkında en ufak kafa yormayan köpeğe acaba zarar veriryor muyuz diye düşünmeyen eğitmenlere fazla güvenmeyin derim. yurtdışında da ödülün ortadan kaldırılması giderek yaygınlaşıyor. zaten bir köpek ödülle yaptığı şeyi ödül olmadan bir süre yapar ödül vermezseniz bir süre sonra yapmayı bırakacaktır. ekstra olarak da ödül eğer faydalı olsaydı gerçekten köpeklerle bu kadar sorun yaşanmazdı ödülle her şeyi hallederdik fakat olmuyor bir yerde sürekli tıkanıyor. köpekler için insan da bir köpektir zaten ve köpekler bizim davranışlarımızı bir köpeğin davranışlarını yorumladığı gibi yorumlar bu yüzden hiçbir köpek de başka bir köpeğe ödül vermez. köpeğin size yapmadığı şeyi siz de köpeğe yapmayın.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

@zibityus köpek sadece hayatta kalmak için yer tadını umursamaz demişsiniz. Peki neden köpekler mama yerine ödül mamasını tercih ediyor, onu daha çok seviyor?
Kokusu için desek de olmuyor ödül mamadi daha az kokuyor.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Bugünün işini yarına ertelememek için konu açtım zibityuscum cevap verirsen güzel olur.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Yok burayı karıştırıp konu sahibini meşgul etmeye ne gerek var o konuda tartışmak için başlık açtım oraya cevap gelmesini bekliyorum.

Minnoosss41
Minnoosss41

2262

Zibityus hayatta kalmak icin yemiyor tadini begendigini icin yiyor zaten ana öğünü baska birsey ikisinin arasinda cokfark var köpek zihninde ormandamk yasiyor evde dogup buyuyen hayvan ormani nerden bilicekte zihninde yasiycak allah aşkına😂 kopekler cok zeki hayvanlardir odul mamasiyla ana mamasi arasindaki farki anlayabilicek kadar zekilerdir ödul mamasiyla egitimin nasil yapildigini anlasan oyle demezdin ödul bi ceza değildir yaptigi seyin iyi bsieu oldugunu anlamasi icin verilen bi gidadir iyi bisey yaptigi zaman odul mamasini verdigin zaman birdahaki dusuncesi aaa ben iyi bisey yaptim odul aldım birdaha aynisini yaparsam yine alirim diye dusunmesidir oylelikle egitim mamayla oluyor sonra zaten pekistiriyor yaptıklarını

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Şey konusunda katılmıyorum iyi birşey yaptım ödül aldım bence daha çok ödülü verince bak ben bunu yaparsam yemeği alıyorum. Demekki bunu yapmalıyım ki yemek kazaniyim gibi bir düşünce var yoksa köpek iyi birşey yaptığının farkında değildir bence

Minnoosss41
Minnoosss41

2262

Mehmetkr aynen dogru diyosun oyle daha mantikli oldu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 948 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR