Küflü Ekmek

venniee
venniee

14368 Puan

sabah ben uyurken annem kahvaltı hazırlıyormuş. Evdeki küflü ekmekleri de atmak için ayırmış be kaşla göz arasında bizim şapşik almış ekmeği gitmiş koridorda parçalamış annem az küflü olan diyordu. Yiyip yemediğini bilmiyorlar maalesef. Yediysede 3-4 ısırık aldığını düşünüyorum koca dilimi yemez. Ayrıca burda biter mi bitmez tabiki. Bizim bi poşetin içinde kullanılmış bi streç poşeti duruyordu. Beyfendi onuda kimsdnin haberi olmadan çıkarmışşş bi güzel parça pinçik ederk oynamış. Ne kadar dikkat etsemde -ben uyurken, dersteyken- hep bi fırsatını buluyor. İlk sorum bunlar az miktarda da olsalar ne kadar zararlılar veterinerlik bi durum var mıdır yoksa diğer aşı zamanında veterinerinerimizi haber edeceğim. 2. sorum da şu bu tür şeyleri yemesini nasıl engelleyebilirim. (Her şeyi yiyor, insanlık hali neyi unutsak örneğin tatlının üstünğ kapatmayı unutuyoruz biz o sırada mutfaktayken hop beyfendi tatlının başında. Bu arada mutfak kapımız kapalı durur sadece biz içerdeyken girmeye izni var. Onada izin vermezsek kapı önün çok ağlıypr) ve sizin kedilerinizşn böyle yediği saçma sağan şeyler var mı?

5 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Az miktarda yemesinden bir şey olmaz. Yemesini engellemenin tek yolu ortada bırakmamak.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Bir kaç gün gözlemleyen, ishal, kusma halsizlik kabız var mi varsa koşa koşa kliniğe götürün.

venniee
venniee

14368

yani öyle tabi ama anlamadığınız nokta ortada küflü ekmek vs bırakmıyoruz o an çıkarttık çöpe atmak için ve kaşla göz arasında oluyor bunlar

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Evet biliyorum işte o kadar süre bile bırakmamak gerekiyor demek istediğim. Ben mesela direkt kapının dışına çıkarıyorum atıcağım şeyi, 5 dk şurda dursun atayım demiyorum, çünkü durmuyor :)

venniee
venniee

14368

yok o kadar olucağını sanmıyorum şuan gayet iyi ama gözlemleyeceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 319 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR