Köpeğim Elimde Sağlam Nokta Bırakmadı :/

ELMEMO
ELMEMO

226 Puan

Merhaba yavru köpeğimin mama yeme konusunda olan problemini yardımlarınız sayesinde çözmüştük.Şimdi ise inanılmaz derece de ısırmaya başladı.İlk başlarda çok hafif ısırıklar olsada gün geçtikçe can yakmaya başladı.Bu konuda ne yapabilirim cevaplarsanız çok mutlu olurum.

6 CEVAP

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Baskınlık için daha küçük gibi büyük ihtimalle o amaçla değil henüz ama yinede alışkanlık edinmemesi lazım. Büyük ihtimalle dişleri kaşınıyor çiğnemesi için kemikler falan var onlardan alın onu kemirsin. Benim köpeğim onları sevmiyor ve kemirmiyor bende büyük dana kemiği haşlıyorum onu veriyorum gayet severek çiğniyor

ELMEMO
ELMEMO

226

Peki elinizi ve ya ayaklarınızı kemirmek istiyor mu

ahsenyildiz
ahsenyildiz

12476

merhaba büyük ihtimalle dişleri kaşınyor https://www.petlebi.com/kopek-urunleri/gimdog-mordimi-natural-press-kemik-11cm-2li-paket.html bu ürünü öneririm ve uygun fiyatlı

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Benim köpeğim 9-10 aylık civarı o yüzden yapmıyor ben sadece sevdiği için veriyorum yoksa ısırma gibi bir sorundan dolayı değil. Elinizi ısırdığında oyunu bırakarak veya hayır komutunu biliyorsa hayır diyerek engelleyebilirsiniz. Oyun oynarken de elinizle severek veya böyle hani elinizi uzatıp kaçmasını sağlayarak oynatmak yerine oyuncağı veya halat tarzı kalın ve köpeklerin ısırdığı iplerle oynatirsaniz elinizi değil onu ısıtacaktir.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Isıracaktır olacak son kelime.

BasbugGS
BasbugGS

2235

Yavru kopeği olup da isirmayan yoktur inanin. Hepimiz bu süreçten gectik. Bir süre kolum hep cizik icinde gezdim. Giysilerimi de yirtiyordu. 7 8 aydan sonra duruluyorlar. Cigneme kemikleri ve halatlarindan alirsaniz onu oyalar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 510 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR