Kapalı Kedi Tuvaleti

berkeozdede
berkeozdede

14664 Puan

Petlebide kapalı tuvalet trixie 250 tl. Prtshoplardan 70-80 TL bulabılıyorum. Koku tutma konusunda fark varmıdır fazla. Ve neden aradaki fiyat farkı hangısını almalıyım

5 CEVAP

duyggn
duyggn

1899

Kokudan ziyade etrafa saçılan kumlardan tercih etmiştim ben. Koku konusunda da açık tuvalete kaka yaptığı sıra üstünü örtene kadar gelirdi, günlük temizlenince başka koku olmazdı. Salonda otururken koku gelince kaka yapıyor derdim. Şu an sadece sesten anlıyorum.
Alışveriş sitelerini de mutlaka yoklayın indirimle çok uyguna bulabiliyorsunuz. Eğer kuponunuz falan da varsa neredeyse bedavaya geliyor. Ben öyle 45 liraya almıştım.

duyggn
duyggn

1899

Sorunuzu yanlış anlamışım kusura bakmayın. :D Aman aman bir fark olacağını sanmam. Bence uygun fiyatlı olanı alabilirsiniz.

Biz de 80 tl civarına almıştık petshoptan kapalı çok memnunum uçuk fiyat olanlarda vardı satıcıya sorduğumuzda kullanisligi aynı sadece plastik farkı var ve marka olduğu için pahalı diye açıklamıştı aradaki farklı biz memnunuz koku,dışarı kum taşmaması vs ihtiyaçları karşılıyor zaten kedi kumu paspasi da varsa çok pahalı ürünlere gerek yok bence.

berkeozdede
berkeozdede

14664

Tamam teşekkurler :)

Siyahiinci
Siyahiinci

11540

Kapalı tuvaletlerin bazılarında filtre oluyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 324 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR